Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

FOTO: Incident u Dlouhé Brtnice. Při odbočování se tam srazil traktor s osobním autem

, aktualizováno 23. dubna 2024, 11:14

Naštěstí bez zranění skončila dopravní nehoda, která se stala v pondělí 22. dubna po 11. hodině na silnici I/38 poblíž Dlouhé Brtnice. Srazilo se tam auto s traktorem, škoda je téměř čtvrt milionu korun.

„Po silnici projížděl řidič jízdní soupravy složené z traktoru a přívěsu a jel ve směru jízdy od Znojma směrem na Jihlavu. Z hlavní silnice začal odbočovat vlevo na místo ležící mimo pozemní komunikaci, kdy mohl ohrozit řidiče osobního automobilu Škoda Superb, jehož řidič jel ve stejném směru jízdy, který před ním jedoucího řidiče traktoru v místě předjížděl. Došlo ke střetu levé přední části traktoru s pravou přední a boční částí vozidla Škoda,“ informovala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Auto řídila žena, společně s ní v něm jela ještě jedna spolujezdkyně. Čírtková dodala, že při nehodě se nikdo nezranil. Hmotná škoda na traktoru i autě se dostala na 200 tisíc korun. U obou řidičů provedli policisté dechové zkoušky, jejichž výsledky byly negativní.

„Traktor i osobní automobil zůstaly po nehodě nepojízdné a řidiči si zajistili jejich odtahy. Další okolnosti dopravní nehody, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem šetření,“ dodává Čírtková.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, traktor, auto, I/38, Dlouhá Brtnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Incident u Dlouhé Brtnice. Při odbočování se tam srazil traktor s osobním autem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.