Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nezvaný host v pelhřimovské škole. Zloděj vypáčil dveře a vybral peníze v nápojovém automatu

Policisté v Pelhřimově šetří vloupání do jedné ze základních škol. Došlo k němu v přesně nezjištěnou dobu od čtvrtka do pátku. Zatím neznámý zloděj vypáčil kovové dveře a vnikl dovnitř budovy.

„Následně prošel šatnou, kde nezjištěným předmětem vypáčil dřevěné dvoukřídlé dveře. Poté vstoupil do chodby, kterou prošel až k nápojovému automatu. Vypáčil u automatu dvířka a následně odcizil zásobník na peníze i s uloženou finanční hotovostní v doposud nezjištěné výši. Na poškození dveří automatu vznikla hmotná škoda ve výši minimálně 10 tisíc korun. Přesná škoda, kterou zloděj způsobil, bude upřesněna dodatečně,“ uvedla mluvčí policistů Dana Čírtková.

Dodala, že na místo vyjeli policisté, kteří místo důkladně ohledali s cílem zajistit upotřebitelné důkazy, po zloději nyní pátrají.

„Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním,“ řekla mluvčí policistů.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezvaný host v pelhřimovské škole. Zloděj vypáčil dveře a vybral peníze v nápojovém automatu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.