Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena na zastávce v Jihlavě zapomněla kabelku, té se ujal nálezce. Poctiví lidé ještě existují, vzkazuje seniorka

Čtyřtisícová škoda málem vznikla majitelce kabelky, kterou zapomněla na zastávce Horní Kosov v Jihlavě. Žena tak přišla o mobil a také o všechny doklady. Ovšem jen na pár dní.

Kabelku žena na zastávce v Horním Kosově zapomněla v pátek 9. prosince před 16. hodinou. „Žena tak přišla kromě kabelky také o peněženku, mobilní telefon, platební kartu, doklady a další věci. Vznikla jí škoda za bezmála čtyři tisíce korun,“ uvedla ke krádeži Jana Kroutilová, mluvčí policistů původně s tím, že si nálezce kabelku nechal a nikam ji neodevzdal. 

Nyní je ale vše jinak a případ má šťastný konec. Dnes po obědě se na naši redakci obrátila sama žena, která kabelku na zastávce zanechala. Podle svého vyjádření měla více tašek a jednoduše ji na zastávce zapomněla. „Už jsem si plánovala, jak budu muset zablokovat všechny karty a vyřizovat nové doklady. Mou kabelku ale našel poctivý nálezce a donesl ji ze zastávky na jihlavský dopravní podnik. Tímto mu vyjadřuji velké poděkování a jsem moc ráda, že poctiví lidé ještě nevymřeli," sdělila Jihlavské Drbně seniorka Margita Štamberová.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky zastávka, kabelka, mobil, doklady, karta, Horní Kosov, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena na zastávce v Jihlavě zapomněla kabelku, té se ujal nálezce. Poctiví lidé ještě existují, vzkazuje seniorka | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.