Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dvaadvacetiletý řidič v BMW nepřežil střet s nákladním vozidlem. Záchranáři ho oživovali několik desítek minut

, aktualizováno 23. dubna 2022, 9:30

Záchranné složky vyjížděly v pátek 22. dubna kolem 21:30 k tragické dopravní nehodě, kterou nepřežil dvaadvacetiletý řidič osobního auta. Tomu se stal osudým střet s nákladním vozidlem Man. K neštěstí došlo na Třebíčsku.

„Dvaadvacetiletý řidič vozidla BMW jel kolem půl desáté večer ve směru od Moravských Budějovic na Jaroměřice nad Rokytnou. Na úseku komunikace u odbočky na Lukov došlo ke střetu s protijedoucím nákladním automobilem Man," shrnula tragickou nehodu Jana Kroutilová, mluvčí policistů. 

U tragické dopravní nehody zasahovala záchranářská posádka z Jemnice a lékařská výjezdová skupina z Třebíče.

„Řidiče osobního vozidla se i přes veškeré oživovací pokusy, které trvaly několik desítek minut, nepodařilo zachránit a svým těžkým zraněním na místě nehody podlehl. Spolujezdkyně z osobního auta se zranila lehce a byla transportována do nemocnice v Třebíči. Lehké zranění pak utrpěl i řidič kamionu, kterého jsme taktéž převezli sanitním vozem do zdravotnického zařízení," uvedl na dotaz redakce Drbny Petr Janáček, mluvčí krajské záchranné služby. 

Místo nehody policisté ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. U řidiče nákladního vozidla provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 450 tisíc korun. „Příčinu a okolnosti tragické nehody policisté prověřují. Po dopravní nehodě byla silnice neprůjezdná, zprůjezdnit komunikaci kyvadlově se podařilo kolem druhé hodiny ráno," dodává policejní mluvčí. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Záchranná služba Kraje Vysočina

Štítky úmrtí, nehoda, tragédie, Lukov, Třebíčsko, nákladní automobil, BMW, okres Třebíč, Nemocnice Třebíč, Moravské Budějovice, Jaroměřice nad Rokytnou, Jemnice, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvaadvacetiletý řidič v BMW nepřežil střet s nákladním vozidlem. Záchranáři ho oživovali několik desítek minut | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.