Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič srazil na přechodu v Telči chodkyni a ujel, aniž by jí pomohl. Neviděli jste tuto včerejší nehodu?

Policisté ve středu 6. dubna dopoledne vyjížděli prošetřit dopravní nehodu, která se stala v Telči kolem 8. hodiny. Řidič v osobním autě srazil chodkyni a ujel. Policisté nyní hledají důležité svědky.

Nehoda se měla stát na křižovatce ulic Staňkova a Na Posvátné v Telči. „Mělo zde dojít ke střetu osobního vozidla nezjištěné značky a chodkyně. Podle vyjádření chodkyně se nehoda měla stát kolem osmé hodiny ranní zhruba mezi 7:45 – 8:00 hodin. Dosud neznámý řidič jedoucí v dosud neznámém vozidle ve směru jízdy od obchodního domu Tesco k ulici Na Posvátné v Telči měl narazit přední částí motorového vozidla do chodkyně, která v tuto dobu měla přecházet přes vyznačený přechod pro chodce, ve směru chůze od obchodního domu směrem k centru města Telč,“ popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Po tomto střetu devětasedmdesátiletá chodkyně upadla na silnici. Dosud nezjištěný řidič ale na místě dopravní nehody nezastavil a ujel, když pokračoval v jízdě ve směru k ulici Jihlavská. Při dopravní nehodě došlo ke zranění chodkyně. Z místa dopravní nehody ženu převezla její známá do místa svého bydliště a následně zavolala lékařskou pomoc. Záchranáři chodkyni vyšetřili a převezli se zraněním do jihlavské nemocnice.

„Policisté se touto cestou obracejí s výzvou na případné svědky dopravní nehody, kteří viděli její průběh a měli by poznatky k řidiči a vozidlu, které ženu srazilo a poté z místa ujelo, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158. Výzva je určena také řidiči, který ženu srazil a ujel, aby se v zájmu objasnění okolností této dopravní nehody sám přihlásil na lince 158,“ vyzývá mluvčí policistů.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, chodkyně, střet, zranění, svědek, policie, Telč, dopravní nehoda, Tesco, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič srazil na přechodu v Telči chodkyni a ujel, aniž by jí pomohl. Neviděli jste tuto včerejší nehodu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.