Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody na I/34, při které se zranili dva lidé. Pomohly by i záznamy z palubních kamer

Havlíčkobrodští policisté se obrací na případné svědky dopravní nehody, která se stala 15. března po půl páté ráno na silnici č. I/34 mezi obcemi Věž-Skála a Rozkoš. Dva lidé se během tohoto incidentu zranili.

Řidič nákladního vozidla značky Mercedes Benz jel ve směru jízdy na obec Rozkoš. Podle jeho vyjádření ho na přímém úseku komunikace předjelo osobní vozidlo Škoda Fabia, kdy řidič nákladního vozidla na toto reagoval prudkým brzděním. Poté dostal se svým vozidlem smyk, ve kterém přejel ze svého pohledu jízdy vpravo mimo komunikaci do silničního příkopu, kde přední částí vozidla narazil do stěny silničního příkopu. „Od ní se odrazil a následně se přetočil na levý bok, kdy vozidlo zůstalo mimo komunikaci v pravém silničním příkopu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče a spolujezdce z nákladního vozidla. Oba byli na místě byli ošetřeni osádkou vozidla Zdravotnické záchranné služby a následně byli převezeni k dalšímu ošetření do nemocnice v Havlíčkově Brodě. Ke zranění jiných osob nedošlo," popisuje incident Dana Čírtková, mluvčí policistů. 

U řidiče nákladního vozidla byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Ke střetu s osobním vozidlem Škoda Fabia ani s jiným účastníkem silničního provozu nedošlo. „Policisté by potřebovali případné svědky, kteří nehodu viděli a nebo kteří mají ve svých vozidlech palubní kamery, které by její průběh zachytily, aby zkontaktovali policisty na DI Havlíčkův Brod – telefon: 725 292 401 nebo e-mail: hb.di@pcr.cz," vyzývá mluvčí Čírtková. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, výzva, svědek, záznam, kamera, I/34, zranění, policie, nákladní automobil, Mercedes-Benz, Škoda Fabia, Nemocnice Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody na I/34, při které se zranili dva lidé. Pomohly by i záznamy z palubních kamer | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.