Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U havlíčkobrodské Aleje zemřel chodec. Nepřežil srážku s nákladním autem

, aktualizováno 21. března 2022, 14:57

U obchodního domu Alej v Havlíčkově Brodě došlo dnes před 14. hodinou k tragické nehodě, při níž zemřel chodec. Osudným se mu stal střet s nákladním vozidlem.

Nehoda se stala na silnici I/38. „Došlo zde ke střetu nákladního vozidla a chodce. Na místě zasahují všechny složky IZS. Policisté provádějí ohledání místa nehody a šetří okolnosti a míru zavinění," sdělila za policii mluvčí Dana Čírtková. 

Tragická nehoda se stala dnes ráno kolem půl třetí. O život při ní přišel pětašedesátiletý řidič v dodávce. Pro devatenáctiletého řidiče v osobním autě letel vrtulník. Událost se odehrála na silnici I/38 mezi obcemi Stonařov a Dlouhá Brtnice.

Informaci o střetu nákladního vozidla s chodcem na Masarykově ulici přijaly operátorky tísňové linky 155 ve 13:45. „Na místo byla neprodleně vyslána lékařská posádka z Havlíčkova Brodu. Sražený chodec utrpěl zranění neslučitelná se životem a jeho záchrana již nebyla možná," uvedl Petr Janáček, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina. 

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky chodec, střet, nákladní, úmrtí, zranění, Alej, Havlíčkův Brod, nákladní automobil, Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U havlíčkobrodské Aleje zemřel chodec. Nepřežil srážku s nákladním autem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.