Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Koronavirus dorazil i do kabiny Dukly, vedení klubu hledá náhradní termíny pro odložené zápasy

Koronavirus kosí jeden tým za druhým. Nemoc a s tím související nákaza se prohnala kabinou Přerova a Vrchlabí, se kterými měla hrát Dukla v pondělí, resp. ve středu. Nyní se příznaky nemoci a vzápětí i pozitivní testy prokázaly také v kabině A-týmu Dukly Jihlava.

Pozitivně testovaní jsou v karanténním režimu a červenožlutí tak musí odložit sobotní atraktivní zápas proti prvním Litoměřicím. K nejbližšímu zápasu by měla Dukla nastoupit ve středu 26. ledna na ledě Slavie Praha.

Vzhledem k nákaze A-týmu může být v rozpisu ledu vyhrazen větší časový prostor pro bruslení veřejnosti. Prohlídky CZ LOKO Arény v úterý 18. ledna a v pondělí 24. ledna zůstávají v platnosti.

Vedení klubu nyní intenzívně hledá náhradní termíny odložených utkání s Přerovem a ve Vrchlabí a s Litoměřicemi. V úvahu připadá například olympijská reprezentační přestávka od 6. do 14. února.  A právě do tohoto rozmezí se již domluvil zápas mezi Duklou a Litoměřicemi. Uskuteční se v náhradním termínu, kterým je středa 9. února v CZ LOKO Aréně.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, koronavirus, HC Dukla Jihlava, HC Zubr Přerov, HC Stadion Vrchlabí, COVID-19, HC Stadion Litoměřice, HC Slavia Praha, olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koronavirus dorazil i do kabiny Dukly, vedení klubu hledá náhradní termíny pro odložené zápasy | Koronavirus | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.