Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Poznejte životy dávných civilizací na největší světové výstavě Mumie světa

V prostorách výstaviště Holešovice Praha je až do 30. června otevřena velkolepá výstava Mumie světa. Tato evropská premiéra největší putovní sbírky mumii světa nabízí návštěvníkům unikátní možnost poznat historii a příběhy civilizací starých až 4000 let. Na návštěvníky čekají stovky exponátů pocházejících z univerzit, muzeí i soukromých sbírek z různých koutů planety.

Zajímá vás poselství dávných Inků? Chcete vidět skutečné egyptské sakrofágy staré 4000 let? Chcete vidět mumii starou jen několik let? Viděli jste někdy na vlastní oči rituální masky indiánů staré stovky let? Víte, že na území České republiky se také hojně mumifikovalo? Viděli jste někdy mumii pocházející z dob, kdy staří Egyptané veřili v bohy žijící mezi nimi na zemi?  Odpovědi na všechny tyto otázky a mnohem více se dozvíte na výstavě v Křižíkových pavilonech Výstaviště Holešovice.   

Každý z návštěvníků dostane při vstupu do expozice sluchátko zvané audio guide, které mu ke každému z exponátů poskytne vyčerpávající, ale navíc poutavý výklad. Obecně je celá výstava koncipována tak, aby návštěvník prožil příběh daných civilizací z různých časů a různých míst. Více informací i nápovědu k soutěži najdete na www.mumiesveta.cz.

Jihlavská Drbna má pro vás čtyři volné vstupenky na tuto unikátní výstavu. Stačí správně odpovědět na následující soutěžní otázku a mít štěstí při slosování. Dva výherci obdrží po dvou vstupenkách. Soutěžit můžete do 11. dubna do 14:00.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA. Výherci budou kontaktováni. 

Tisková zpráva

Štítky Mumie světa, výstava, soutěž, civilizace, Světová výstava, Holešovice, Praha, exponát, muzeum, kongresové centrum, soukromá sbírka, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Poznejte životy dávných civilizací na největší světové výstavě Mumie světa | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.