Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do jihlavské nemocnice opět hlavním vchodem. Po čtyřech měsících se otevřel pacientům

Celkem čtyři měsíce museli návštěvníci jihlavské nemocnice používat náhradní vchod. Dnes přišla dobrá zpráva – vchod je již opravený a lze ho opět využívat. Budova do konce roku prochází kompletní rekonstrukcí. Vyměnila se okna, zateplil plášť, opravila střecha. Práce ale potrvají ještě nejméně dva měsíce.

V pavilonu je informační a kontaktní centrum, lékárna, zdravotní pomůcky v přízemí a v prvním patře obchody a ORL ambulance. Od letních prázdnin byl hlavní vchod do nemocnice přesunut. Pěší museli chodit náhradním vchodem. Nyní již žádné komplikace nejsou. „Rekonstrukce zahrnovala ještě oba spojovací mosty a příjem „B“, kde se vyměnila okna, zateplil plášť budovy a vyměnil střešní plášť,“ upřesňuje provozně-technický náměstek Alexander Filip.

Nový vchod má nyní zrcadlový vzhled. „Práce na budově potrvají ještě do konce roku. Akce vyšla na téměř 25 milionů korun včetně DPH,“ vyčíslila Monika Zachrlová, mluvčí Nemocnice Jihlava.

Štítky Nemocnice Jihlava, oprava, rekonstrukce, vchod, Lékárenský komplex Jihlava

Do jihlavské nemocnice opět hlavním vchodem. Po čtyřech měsících se otevřel pacientům | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.