Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Cyklisté už pojedenácté šlápnou do pedálů a pomohou dětem v jihlavské nemocnici

Pokud rádi jezdíte na kole a chcete podpořit dobrou věc, pak se můžete zapojit do charitativní cyklojízdy Na kole dětem Vysočinou. Pojede se v sobotu 11. září, a její start je jako vždy v Telči na náměstí. Polovina trasy pak vede krajskou Jihlavou a končí se opět v Telči.

Cílem cyklojízdy je nejenom udělat něco pro své tělo, ale také pomoci dětem. Dobrovolným příspěvkem totiž můžete pomoci hospitalizovaným dětem v jihlavské nemocnici. Ujet stejně jako vždy nemusíte celý úsek, ale třeba jen vámi vybranou trasu.

Trať v celkové délce 77 kilometrů vede přes Třešť, Jihlavu, Batelov, Řásnou a končí opět v Telči. Startuje se tradičně v 10 hodin dopoledne z náměstí Zachariáše z Hradce v Telči. Celou trasu střeží policisté a připravené je občerstvení. Trasu zvládnou jak senioři, tak děti. „Je to vždy příjemný výlet, na který se těší celé naše oddělení,“ zve primář dětského oddělení Martin Zimen.

Výtěžek z akce bude věnován pediatrickému oddělení Nemocnice Jihlava a nadačnímu fondu Na kole dětem na podporu onkologicky nemocných dětí.

„Registrace je možná na stránkách www.nakoledetemvysocinou.cz do pátku 10. září, kde získáte také další aktuální informace. Elektronická registrace je z důvodu lepší organizace před startem, zúčastnit se můžete i bez ní. Těšíme se na všechny účastníky,“ zve Monika Zachrlová, mluvčí Nemocnice Jihlava.

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky cyklisté, kolo, cyklojízda, pomoc, nemocnice, dobročinný, jízda, Telč, Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, Kraj Vysočina, Třešť, Batelov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklisté už pojedenácté šlápnou do pedálů a pomohou dětem v jihlavské nemocnici | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.