Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Hledá se Učitel Vysočiny 2019. Nominace mohou přijít od ředitelů středních škol

Kraj Vysočina vyhlašuje historicky první ročník ankety Učitel Vysočiny 2019. Do půlky ledna mohou ředitelé škol podávat nominace zatím ve dvou kategoriích – učitel/učitelka teoretického vyučování a učitelka/učitel praktického vyučování nebo odborného výcviku.

Podle informací Jany Fialové, radní Kraje Vysočina pro oblast školství, mládeže a sportu, bude začátkem února v Radě Kraje Vysočina projednán návrh odborné sedmičlenné komise, která doporučí maximálně 12 nejlepších učitelek/učitelů. Slavnostní vyhlášení titulů Učitel Vysočiny 2019 je naplánováno na 29. března 2019 v Horáckém divadle Jihlava.

Do ankety mohou být ředitelem nominováni učitelé a učitelky středních škol. „Cílem vyhlášení této ankety je snaha vedení Kraje Vysočina podpořit prestiž učitelského povolání, zvýšit povědomí široké veřejnosti o náročnosti učitelské práce a především ocenit aktivní a inovativní učitele a učitelky na středních školách v Kraji Vysočina. Zajímáme se o nadstandardní práci, kreativní přístup k výuce, ale také odborná, publikační i prezentační činnost a také zapojení do speciálních i osvětových projektů,“ popisuje Jana Fialová.

Tisková zpráva

Štítky Učitel Vysočiny, anketa, škola, ředitel, nominace, Kraj Vysočina, střední škola, Jana Fialová, Horácké divadlo Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se Učitel Vysočiny 2019. Nominace mohou přijít od ředitelů středních škol | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.