Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihlavský Citypark opět hostí třídenní burgerové šílenství. Lidé ochutnají třeba pštrosí maso

PR článek

Jediné nákupní centrum na Vysočině, Citypark Jihlava, na konci června opět pozvalo do svých prostor gurmánskou akci Burger Street Festival. Vzhledem k loňskému zájmu bude akce prodloužená dokonce na tři dny. Milovníci dobrého jídla budou moci ochutnávat ty nejlepší burgery od pátku 28. do neděle 30. června.

Je libo pštrosí burgery, burgery z kozím sýrem nebo osvědčené hovězí burgery? Ať už jste příznivci klasiky, a nebo rádi ochutnáváte neobyčejné chutě, během tohoto víkendu si v Cityparku Jihlava přijdete na své. Po loňském úspěšném prvním ročníku akce Burger Street Festival se v parčíku u nákupního centra bude opět konat burgerové šílenství, a to dokonce ve třídenní podobě. Vstup je stejně jako v roce 2018 zdarma.

„Loňský zájem o akci nás velmi potěšil, dorazilo neuvěřitelných 50 tisíc návštěvníků.  Pro větší pohodlí gurmánů jsme se letos rozhodli festival rozprostřít do tří dnů. Díky tomu jsme mohli pozvat také další prodejce tak, aby zákazníci mohli v klidu a s co nejmenší frontou ochutnávat a hlavně vychutnávat,“ usmívá se marketingová manažerka centra Jana Vránová.

Na akci dorazí celkem 11 burgráren ze všech koutů republiky: z Brna, Náchoda a farma Pštrosí Vršek dorazí dokonce až z Moravskoslezkého kraje.

Přijdou vám pštrosí burgery jako zvláštní počin? Nenechte se zmást, loni v rámci seriálu akcí Burger Street Festivalu několikrát vyhráli soutěž o nejlepší burger. Řada burgráren bude také kromě klasických hovězích burgerů připravovat vegetariánské speciály – například Bistro Patyzón z Brna. Kromě burgráren přijedou také stánky pro sladké mlsaly s rolovanou zmrzlinou, vaflemi a dokonce i butikovými makronkami z Nos Macarons.  Pro zahnání žízně návštěvníků rozbijí své stany American Drinks a nově přibude také bar s míchanými drinky a Farmářský pivovar Zlatá kráva.

Hlasování o nejlepší burger festivalu 

Doplněním akce pak budou celodenní soutěže pro všechny jedlíky a hlasování o nejlepší burger Burger Street Festivalu v Jihlavě. Vybírat lze z následujících stánků: Restaurace Imrvére, Bob´s Beef Burger, Grill U Bejka, Pablo EscoBar, AMICI Burgers, BURGER INN, Balcberk Burgers, Pštrosí Vršek, Bistro Patyzón, Comics pizza, Matty´s Burger.

Jsme zvědaví, jaká burgrárna letos vyhraje ocenění, složení stánků jsme mírně obměnili, takže i my půjdeme ochutnávat speciality, které nejsou běžně ke koupi,“ láká ředitelka centra Eva Blažková.

Tisková zpráva | Foto Citypark Jihlava

Štítky Citypark, Burger festival, centrum, maso, Jihlava, kozí sýr, pizza, nápoj, zmrzlina, vafle, Kraj Vysočina, Pablo Escobar, Eva Blažková-Kalužáková, obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský Citypark opět hostí třídenní burgerové šílenství. Lidé ochutnají třeba pštrosí maso | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.