Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jihlavská radnice pořídila nový stan na kulturní akce. Poprvé se postaví 15. září na náměstí

Jihlavská radnice si pořídila novinku, jíž využije během kulturních i společenských akcí, kterých pořádá během roku poměrně velké množství. Je jí pětimetrový pneumatický stan v barvách města. Návštěvníci se mohou na šedo červený stan s logem Jihlavy podívat poprvé 15. září na Masarykově náměstí, kde proběhnou velkolepé oslavy sto let od založení republiky Proletí 100letí.

„Stan ale využijeme prakticky všude, kde budeme chtít město prezentovat a kde budeme něco pořádat,“ přiblížil Tomáš Koukal, vedoucí městského odboru školství, kultury a tělovýchovy.

V současné době město vlastní dva nůžkové stany s logem města a jeden stan pro Zdravé město. Ostatní stany jsou bez loga či barev Jihlavy. Stan za necelých 90 tisíc byl pořízen z provozního rozpočtu odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

„Jihlava již nějakou dobu postupně řeší propagaci města dokupováním nových propagačních předmětů. Stan bude sloužit jako zázemní stan pro všechny akce pořádané městem, a to různými odbory magistrátu. Půjde o důstojnou propagaci města,“ doplnila Alena Zápotočná, koordinátorka kulturních akcí města z odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Lidé budou moci stan vidět 15. září na Masarykově náměstí, kdy se bude slavit stoleté výročí republiky. Na jihlavskou radnici bude dodán tři dny před těmito oslavami.

Foto Lenka Dvořáková, Magistrát města Jihlavy

Štítky stan, radnice, prezentace, kultura, Jihlava, kulturní akce, slavnost, magistrát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská radnice pořídila nový stan na kulturní akce. Poprvé se postaví 15. září na náměstí | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.