Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 21. října 2024  |  Svátek má Brigita
Bez reklam

Nemocnice v Novém Městě prodává vysloužilé sanitky. Proběhne aukce

Tři sanitní vozy nabízí do projede nemocnice v Novém Městě na Moravě. Jejich prodej proběhne formou aukce, vyvolávací cena sanitek se pohybuje od 20 do 75 tisíc korun.

„Všechny podrobné informace mají zájemci přímo ve výzvě k aukci, kterou najdou prostřednictvím odkazu https://nnm.proebiz.com/vstup/aukce_seznam.php. Sanitky už mají něco za sebou. Přišly k nám ze záchranky a poté sloužily v novoměstské nemocnici,“ uvedla referentka nákupu a veřejných zakázek Nemocnice Nové Město na Moravě Sylva Klementová.

Všechny tři sanitky jsou značky Volkswagen Transporter. Jsou vybavené lehátkem a sedačkou v zadní části vozu a výstražnými světly modré barvy. Vyvolávací ceny se pohybují od 20 do 75 tisíc korun, přičemž nejlevnější sanita má najeto 601 tisíc kilometrů a sanitní vůz s nejvyšší vyvolávací cenou má za sebou 385 tisíc kilometrů.

Sanitky si lidé budou před aukcí moci prohlédnout, a to 1. listopadu od 12 do 14 hodin a 5. listopadu 2024 v době od 12 do 16 hodin. Nutná je ovšem předchozí telefonická domluva na čísle 566 801 830.

„Elektronická prodejní aukce bude probíhat prostřednictvím certifikovaného elektronického nástroje TENDERBOX. Mohou se přihlásit jak fyzické, tak i právnické osoby, aukce bude veřejně dostupná,“ vysvětlila Klementová.

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Nové Město na Moravě

Štítky sanitky, nemocnice, aukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocnice v Novém Městě prodává vysloužilé sanitky. Proběhne aukce | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.