Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přesvědčte se o výhodách nájemního bydlení – využijte nabídky Heimstaden

PR článek

Pohled na nájemní bydlení se razantně mění, je stále žádanější. Lidí, kteří volí raději než vlastní dům nebo byt bydlení v nájmu, každoročně přibývá a jejich počet bude v souvislosti s aktuální ekonomickou krizí určitě stoupat.

S bydlením v nájmu je většina těch, kteří se pro ně rozhodli, spokojena a užívá si všech jeho výhod. Které to jsou?

Je méně náročné na počáteční kapitálovou investici

Pronájem bytu je levnější. Na rozdíl od hypotéky nevyžaduje nájemní bydlení tak vysokou počáteční investici.

Široký výběr různých velikostí bytu i lokalit

Při výběru nájemního bytu máte mnohem více možností než u výstaveb v osobním vlastnictví. A to jak z hlediska velikosti, dispozice nebo lokality.

Nejlepší volba v období životních změn

Končíte školu a nemáte ještě stabilní zaměstnání? Rozvádíte se a potřebujete rychle začít bydlet jinde, než se situace vyřeší? Odcházíte ze zaměstnání do důchodu? Rozhodně zvažte možnost nájemního bydlení, vyhnete se tak zátěži hypotéky.

Vyzkoušíte si, jak chutná bezstarostnost

Jestliže vlastníte nemovitost, spadají všechny problémy s péčí o ni na vaše bedra. Pokud bydlíte v nájmu, je to jinak a nemusíte se starat o opraváře, když vám nefunguje topení, máte děravou střechu nebo potřebujete revizi plynu.

Největším soukromým poskytovatelem nájemního bydlení v ČR je společnost Heimstaden, potřebu bydlení řeší rychle a jednoduše. On-line si vyberete byt právě tak velký, jak zrovna potřebujete, a do týdne se můžete nastěhovat. S aplikací Můj domov pak vyřizujete běžné administrativní požadavky na mobilu nebo v počítači, využívat lze klientskou i nonstop havarijní linku, případné opravy funkčních částí bytu zvládají technici do 10 dnů.

Nájemní bydlení s Heimstaden respektuje udržitelný životní styl. Společnost zatepluje své domy, topení tuhými palivy postupně nahrazují moderní způsoby vytápění. Pro výrobu elektřiny k osvětlení společných prostor se v pilotní fázi využívají fotovoltaické panely na střechách. Snižuje se tak energetická náročnost domů i emisní zatížení regionu.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přesvědčte se o výhodách nájemního bydlení – využijte nabídky Heimstaden | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.