Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kam vyrazit a jak cestovat levně? Drbna přináší čtenářům nový seriál

Drbna společně s projektem Levně po světě představuje nový seriál, který vám ukáže, jak levně cestovat a do jakých destinací ideálně vyrazit. Za projektem stojí dvojice mladých studentů marketingu na univerzitě̌ v Londýně, Kája a Filip. Jejich cestovatelské rady mají jednoduchý cíl – ukázat, že cestování nemusí být vůbec drahou záležitostí, když člověk chce.

„Našim společným snem je cestovat na plný úvazek. K tomu, aby člověk mohl pracovat odkudkoliv a kdykoliv ale potřebuje flexibilní práci, kde bude moct být svým vlastním pánem. Jak toho ale docílit? Nad touhle otázkou jsme přemýšleli dlouze a pak jsme došli k závěru, že oba milujeme cestování a víme toho o něm trochu víc, než průměrný člověk. Zároveň konkurence nebyla v té době tak velká, tak proč se nechytit příležitosti? Naučili jsme se, jak pracovat se sociálními sítěmi a založili hned několik profilů, které vůbec nevyšly. Až na třetí pokus se nám podařilo vybudovat něco, co nás dnes dokonce živí,“ popisují tvůrci profilu Levně po světě.

Jejich videa byla ze začátku čistě edukativní. „Rozebírali jsme témata jako je hledání levných letenek, aplikace na cesty, jak najít kvalitní ubytování, na co si dát při cestování pozor a spoustu dalšího. Měsíce jsme tímto způsobem zdarma sdíleli veškeré naše know-how. Brzy na to se však náš profil začal rozrůstat rychleji, než jsme si vůbec uměli představit. Během následujících měsíců jsme postavili náš cestovatelský videokurz, vyvinuli web, kde plánujeme dovolené na míru a začali působit na platformě HeroHero. Co se sociálních sítích týká, stále jsme velmi aktivní a kromě edukativních videí a tipů, jak ušetřit, nyní sdílíme i zajímavosti a nezkreslenou realitu světa kolem nás,“ dodávají.

A cenné cestovatelské rady teď hodlají předat také čtenářům Drbny, pro které budou pravidelně připravovat seriál. Už brzy se tak můžete těšit na první díl, který ukáže pět destinací, kam se vydat na jaře.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Levně po světě

Štítky cestování, drbna.cz, Levně po světě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam vyrazit a jak cestovat levně? Drbna přináší čtenářům nový seriál | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.