Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Omezení v Jihlavě: Semafory v blízkosti autobusového nádraží, o víkendu se uzavře tunel

Dnes ráno bude zahájena opakovaná havárie rozbočení hlavního vodovodního řadu v ulici Jiráskova. Z toho plyne omezení pro řidiče, protože provoz zde budou řídit semafory.

Konkrétně jde o opravu vodovodního potrubí mezi jihlavským pivovarem a rozestavěnou Horáckou multifunkční arénou. Doprava bude na místě řízena semaforem kyvadlově, kdy bude vždy umožněna jízda jedním jízdním pruhem pro každý směr.

„Stavební firma udělá vše proto, aby nejnutnější práce dokončila během čtvrtka 9. listopadu tak, aby v pátek během dopravní špičky už byla Jiráskova ulice bez problému průjezdná," ujistil mluvčí jihlavské radnice Radovan Daněk. 

Další omezení čeká na řidiče o víkendu. Ředitelství silnic a dálnic ČR naplánovalo uzavírku Jihlavského tunelu kvůli pravidelné údržbě a revizi technologického zařízení.

„V sobotu 11. listopadu od 8:00 až do 14:00 v neděli 12. listopadu dojde v režii Ředitelství silnic a dálnic - ŘSD k úplné uzavírce tunelu. Objízdné trasy pro tuto uzavírku jsou stanoveny následovně. Ve směru na Znojmo povedou ulicemi Vrchlického – U Cvičiště – Žižkova a zpátky na obchvat. Ve směru na Havlíčkův Brod ulicemi Žižkova – U Cvičiště – Hamerníkova – Jiráskova," dodává mluvčí Jihlavy. 

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Jihlava | Zdroj Ježkovy oči

Štítky omezení, havárie, vodovod, potrubí, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Omezení v Jihlavě: Semafory v blízkosti autobusového nádraží, o víkendu se uzavře tunel | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.