Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

ANKETA: Během podzimu se v Jihlavě otevře pobočka Burger Kingu, vůbec první na Vysočině

Do Jihlavy míří známý fastfoodový řetězec Burger King, který od konce listopadu rozšíří restaurační nabídku v obchodním centru Citypark. Zájemcům nabídne plnohodnotné menu, v den otevření se mohou strávníci těšit i na zaváděcí akci.

Konkrétní datum otevření jihlavské pobočky ještě není známo, v tuto chvíli se na místě dokončují stavební práce. „Otevření je plánováno na konec listopadu 2023,“ zodpověděl redakční dotaz Filip Vostrý, marketingový manažer Burger Kingu v České republice.

Ten přiznává, v obchodním centru Citypark je soustředěna i naprostá většina konkurence. „To je na jednu stranu výzva, na druhou stranu to přispívá k dalšímu zatraktivnění lokality, a tudíž i potenciálně větší návštěvnosti, za což jsme samozřejmě rádi.“  

Jste rádi, že v Jihlavě bude pobočka řetězce Burger King?

Celkem hlasovalo786 čtenářů

Zajímavostí je, že jak v Jihlavě, tak na celé Vysočině půjde o vůbec první provozovnu řetězce Burger King. Ta nejbližší se v tuto chvíli nachází v Lokti na 66. kilometru dálnice D1. V rámci České republiky je momentálně otevřeno 42 restaurací, ta jihlavská by měla být 47. v pořadí. 

„Nové lokality vybíráme podle atraktivity města a okolí, konkurence, saturace našimi dalšími restauracemi a mnoha dalších aspektů. Citypark v Jihlavě v tomto ohledu rozhodně představuje velmi zajímavý potenciál,“ uvedl Vostrý, který následně potvrdil, že fastfoodový řetězec nabídne Jihlavanům plnohodnotné menu jak z hlediska masových produktů, tak z hlediska drobných snacků, příloh a dezertů.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Galerie Šantovka

Štítky Jihlava, Citypark, Burger King, fast food, otevření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Během podzimu se v Jihlavě otevře pobočka Burger Kingu, vůbec první na Vysočině | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.