Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Akce v obchodním centru Citypark Jihlava, na kterých nesmíte chybět

PR článek

Podzim patří v Cityparku Jihlava inspiraci a jedné velké oslavě. Vášeň k pohybu ve vás probudí sportovní akce WAFK. Vysočina Education Festival vám představí střední školy a jejich studijní zaměření a projekt Táhneme za jeden provaz vás nechá nahlédnout do krásy pěstounské péče. Na své si přijdou i gurmáni. Ať už to bude Roadshow MasterChef 2023 nebo Gurmet den. Na všechny akce je vstup zdarma.

„Naším hlavním mottem je inspirace a je pro nás ctí, že můžeme připravovat pro návštěvníky akce takového formátu, jaké je čekají tento podzim,“ říká Tomáš Duroň, Centre Manager obchodního centra Citypark Jihlava a s úsměvem dodává: „Pestrost je to, co dělá život zábavným, a my věříme, že podzimní inspirace bude zábava.“

Silový trojboj, který vás vtáhne do světa sportu

V sobotu 7. října proběhne sportovní akce Work Away From Keyboard. Na návštěvníky čekají tři atraktivní workouty na čas, které prověří jejich sílu, vytrvalost i techniku. Cílem je nadchnout děti i dospělé sportem a ukázat jim, že pohyb může být zábava. Součástí akce je bohatý doprovodný program a organizátoři se za podpory návštěvníků pokusí překonat světový rekord.

Vysočina Education Festival

Pátek a sobota 13.-14. října bude od 9:00 do 18:00 hodin patřit vzdělávání. Festival představí široké veřejnosti studijní možnosti v regionu Vysočina. Budou se prezentovat jednotlivé střední školy, které konkrétně představí, co vše nabízí a jaké mají absolventi po studiu uplatnění na trhu práce. Třešničkou na dortu celého festivalu bude koncert Tomáše Kluse.

Citypark Jihlava slaví 15 let a rozdává 750 000 Kč!

Obchodní centrum Citypark v Jihlavě se rozhodlo oslavit svoje patnácté narozeniny velkolepě. Součástí říjnové oslavy bude spotřebitelská soutěž o ceny v hodnotě 750 000 Kč, která se uskuteční 14. – 21. října 2023. V sobotu 21. října pak proběhne narozeninová oslava plná překvapení a nebude chybět ani dort.

Setkání s pěstouny, kteří táhnou za jeden provaz

Ve středu 25. října mají návštěvníci jedinečnou možnost nahlédnout do světa pěstounské péče. Projekt Táhneme za jeden provaz se uskutečňuje pravidelně a hlavním cílem je podpora pěstounství a osvěta. Případným zájemcům budou k dispozici odborníci, kteří jim neformálně odpoví na všechny otázky. Součásti akce je i doprovodný program pro děti – tanečky, fotobedýnky, malování na obličej, soutěže a hry a tvořivé dílničky.

Gurmánské dny – Roadshow MasterChef 2023 a Gurmet Den s Krajem Vysočina

Úterý 31. října od 15:00 do 18:00 hodin bude patřit všem gurmánům a milovníkům baget. Návštěvníci zažijí komentovanou Live cooking show Bageterie Boulevard včetně ochutnávky bagety od vítěze MasterChef 2023. Ochutnávka pro přihlížející je zdarma. V sobotu 4. listopadu proběhne 4. ročník oblíbeného Gurmet dne s Krajem Vysočina. Jedná se o republikové finále gastronomické soutěže žáků středních škol, kde před zraky diváků bude soutěžit 8 dvoučlenných týmů. Finální výtvory pak bude hodnotit šestičlenná odborná porota, ve které zasednou renomovaní šéfkuchaři a cukráři a vítěz bude prezentovat Česko na prestižní kulinářské soutěži ve francouzské Remeši.

Nákupní inspirace

Během všech akcí, které v Citypark Jihlava budou probíhat, mají návštěvníci možnost koupit si dárkovou kartu, která je oblíbeným dárkem nejen na Vánoce.
Bližší informace jsou k dispozici na: www.citypark.cz/darkove-karty.
Proklik na event: Akce obchodů a centra | Citypark Jihlava

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Citypark, podzim, program, akce, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Akce v obchodním centru Citypark Jihlava, na kterých nesmíte chybět | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.