Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bosch odstartoval nábor pro elektromobilitu

PR článek

Jihlavský Bosch donedávna vyráběl komponenty jen pro spalovací motory a nyní své portfolio výrobků rozšiřuje. Největší zaměstnavatel na Vysočině spouští výrobu komponentů pro elektromobily. Díky tomu vznikla celá řada volných pracovních pozic a Bosch tak rozjel nábor zaměstnanců pro elektromobilitu.

Co znamená nástup výroby pro elektromobilitu pro Jihlavu?

„Nová výroba z oblasti elektromobility posílí nejen význam jihlavského závodu pro koncern Bosch, ale zároveň se tato výroba stane v Jihlavě a na Vysočině dalším významným milníkem rozvoje zdejšího průmyslu,“ říká k tématu Ralph Carle, obchodní ředitel Bosch Powertrain s.r.o.

Co bude Bosch nově vyrábět a kvůli čemu rozšiřuje své řady?

V polovině roku 2024 odstartuje v jihlavském závodě sériová výroba elektronáprav, statorů a rotorů. V roce 2025 je v plánu zahájení výroby elektromotorů. Tyto výrobky přitom najdou uplatnění v elektrických osobních i užitkových automobilech. „K budování nové výroby dochází postupně. Již nyní instalujeme první výrobní linky. Zanedlouho zahájíme výrobu prvních vzorků nových produktů, aby je pilotní zákazník otestoval. Od roku 2024 pak dojde k zahájení sériové výroby,“ sdělil Jiří Müller, projektový manažer pro elektromobilitu v Bosch Powertrain s.r.o. v Jihlavě.

Jaké benefity uchazečům nabízí?

Jihlavský Bosch nabízí nové pracovní příležitosti v oblasti elektromobility jak externím uchazečům, tak i stávajícím zaměstnancům. Kromě atraktivních pracovních pozic a dobrého mzdového ohodnocení nabízí řadu atraktivních zaměstnaneckých benefitů jako například: možnost home office, flexibilní pracovní doba, využití mateřské školy s internátním provozem, příspěvek na penzijní připojištění, závodní stravování, příspěvek na cafeterii, bezúročné půjčky, firemní volnočasové aktivity, pět týdnů dovolené, či možnosti dalšího vzdělávání a rozvoje.

Máte zájem o práci v jihlavském Boschi a chcete nastartovat kariéru v oblasti elektromobility? Více o práci ve společnosti Bosch Powertrain najdete na webové adrese www.startujkarieru.cz.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Bosch Powertrain, nábor, elektromobilita, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bosch odstartoval nábor pro elektromobilitu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.