Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Představujeme vám dubnové novinky v obchodním centru Citypark Jihlava

PR článek

Citypark Jihlava připravil pro své zákazníky v dubnu spoustu výjimečných akcí. Dny Marianne plné slev v bezmála 50 obchodech, víkend slev obuvi a kožené galanterie, novou prodejnu obuvi Rieker a unikátní výstavu o dobrovolnictví na Vysočině.

„Pro naše zákazníky se snažíme být místem, kde vždy výhodně nakoupí, ale chceme být také inspirací. Citypark Jihlava je největší módní centrum v regionu a neodmyslitelně patří k Vysočině. I proto jsme rádi, že u nás můžeme celý měsíc představovat unikátní výstavu Dobrovolnictví jako součást života na Vysočině,“ říká Tomáš Duroň, Centre Manager obchodního centra Citypark Jihlava.

Dny Marianne a další slevy

Tradiční víkend plný slev jsou Dny Marianne. Ve dnech 14. - 16. dubna budou pro návštěvníky OC připraveny slevové akce nejen v obchodech zapojených do Dnů Marianne, ale i u dalších. Zákazníci se mohou těšit na slevy v bezmála 50 obchodech. Poslední dubnový víkend pak nabídne zákazníkům slevy v obchodech s obuví a koženou galanterií. Tato slevová akce je tematicky doplněná výstavou o historii značek obuvi.

Nový Rieker

V úterý 11. dubna otevřela své brány nová prodejna značkové obuvi a doplňků Rieker. Zákazníci najdou v horní pasáži vedle Starbucks kvalitní obuv od prověřených dodavatelů, neokoukanou nabídku i atypické velikosti a tvary bot.

Výstava Dobrovolnictví jako součást života na Vysočině

Od 3. do 30. dubna si mohou návštěvníci OC Citypark Jihlava prohlédnout výstavu fotografií pěstounů z Vysočiny a dalších dobrovolníků, kteří pomáhají dětem z dětských domovů. Výstava Dobrovolnictví jako součást života dokládá a zároveň zdůrazňuje, že dobrovolníkem se může stát opravdu každý, ať už student, pracující, nezaměstnaný, maminka nebo tatínek na mateřské či rodičovské dovolené, ale i senior.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Citypark, Jihlava, novinky, duben

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Představujeme vám dubnové novinky v obchodním centru Citypark Jihlava | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.