Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hurá na sjezdovku. Skiareál Lipno startuje zimní sezónu

PR článek

Díky skvělému počasí je možné odstartovat letošní zimní sezónu největšího skiareálu na Šumavě. Brány Skiareálu Lipno se otevírají v pátek 16. prosince přesně v 8:30 hodin. Zasněžené a pečlivě upravené sjezdovky, bezpečné sedačkové lanovky, špičková lyžařská škola a slevy pro rodiny s dětmi lákají k první letošní lyžovačce. Přijeďte je vyzkoušet, bude o vás skvěle postaráno.

Po dlouhém čekání je načase konečně vyrazit na sjezdovky. Skiareál Lipno je ideální volbou nejen pro rodiny s dětmi. Má vždy perfektně upravené a zasněžené sjezdovky různých obtížností na kterých si zalyžují lyžaři začátečníci, i ti zkušenější. Lyžařská škola je jedna z nejlepších v České republice. Má vyhrazené místo ve Foxparku i vlastní sjezdovku. Všichni začátečníci jsou tak v bezpečí a nehrozí jim kolize s rychlejšími lyžaři. Pojízdné koberce, které jsou ve výukovém hřišti Foxpark celkem čtyři, v malých lyžařích nevyvolávají strach, naopak bývají zdrojem velké zábavy. Instruktoři jsou zkušení profesionálové a v jejich práci pomáhá maskot areálu lišák Fox svými animacemi. Dokáže povzbudit malé lyžaře, i když jsou unavení z náročného pohybu na sněhu.

Už od pátku a po celý nadcházející víkend bude pro všechny lyžaře a snowboardisty upravena sjezdová trať Jezerní a v provozu bude lanová dráha Lipno Express, která vede přímo z centrálního parkoviště. Skiareál bude otevřen tradičně od 8.30 do 16 hodin. Večerní lyžování je zatím mimo provoz. „Děláme maximum proto, aby se v průběhu víkendu otevřely i další sjezdové tratě. Proto všem doporučujeme sledovat naše webové stránky a sociální sítě, kde bychom tuto informaci ihned komunikovali,“ doplňuje Olga Kneiflová tisková mluvčí Skiareálu Lipno.

Víkendové slevy pro rodiny a dárky ke skipasům

Rodiny s dětmi by určitě měly využít 20 procent slevu na jednodenní víkendové skipasy. Můžou tak lyžovat dokonce levněji než loni. Navíc všichni lyžaři letos dostanou k nákupu dvou a vícedenního skipasu večerní lyžování zdarma, a pokud se na sjezdovce zdrží čtyři dny a více, dostanou ke skipasu volnou vstupenku na Stezku korunami stromů.

Ve Skiareálu Lipno je připravený také veškerý lyžařský servis. Své vybavení si můžete nechat seřídit a upravit na profesionálním stroji. Nebo využijte služeb nadstandardně vybavené půjčovny v prodejně Intersport, kde si můžete půjčit lyže a další výbavu na den, týden nebo třeba i na celou lyžařskou sezónu. A když ztratíte rukavici, nebo čepici, seženete zcela jistě jinou v prodejně Intersport. Ta je bohatě zásobena mnoha zimními kolekcemi oblíbených sportovních značek.

Skiareál Lipno se skvěle postará i o vaše žaludky. Na náměstí u hotelu Element využijete služeb skvělé kuchyně vynikající restaurace Stodola. Nabízí tradiční českou kuchyni v novém kabátě. A k ní třeba tankovou plzeň, kterou jinde na Lipensku nenajdete. Příležitosti k občerstvení najdete samozřejmě také přímo na svahu. Restaurace U Yettiho je mezi Promenádní a Dámskou sjezdovkou. Má velkou prosluněnou terasu, která přímo láká k přestávce a uspokojí velký hlad i malé chutě. Další možností občerstvení na sjezdovce je restaurace Energo. Je samoobslužná a z její terasy je nádherný výhled na jezero i na sjezdovky.

Ozdobte stromeček s lišákem foxem a Medvíďaty

Zlatá adventní neděle 18. prosince uzavírá období příprav na Vánoce. Proto v tento den můžete přijet nejen lyžovat, ale také ozdobit lišákův vánoční stromeček. Ten bude mít lišák Fox přímo u své boudičky ve Foxparku, a pomoc se zdobením jistě přivítá.

Ozdoby si děti mohou vyrobit od 12 do 16 hodin při vánočních kreativních dílnách v restauraci Stodola. Připravit si mohou nejen vánoční ozdobu, ale třeba i originální vánoční dekoraci. Vůně punče snadno dotvoří správnou předvánoční atmosféru. K dokonalosti ji pak přivede vystoupení dětského sboru Medvíďata, který pod vedením sbormistra Lukáše Holce sbírá úspěchy po celé Evropě. Jejich vánoční písně a koledy jistě udělají dojem. Společné zpívání je nejen dovolené, ale i doporučené. Koncert začíná v 15 hodin na náměstí u hotelu Element.

Důvodů, proč vyrazit na Lipno, je hodně. Nezdržujte se tedy přemýšlením, prostě se sbalte a přijeďte. Skiareál Lipno je perfektně připravený.

Ohodnoť článek

Štítky lipno, zima, sezona, lyžování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hurá na sjezdovku. Skiareál Lipno startuje zimní sezónu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.