Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Podívejte se, co chystá Citypark Jihlava na podzim

PR článek

Citypark Jihlava není jen skvělé nákupní centrum, ale také prostor, kde se můžete potkat se zajímavými lidmi, inspirovat se nebo zažít show. Letošní podzim se v Cityparku Jihlava rozhodně nudit nebudete. Představujeme vám program na říjen a listopad a přidáváme jednu dárkovou inspiraci.

„Jsme rádi, že naše nákupní centrum nabízí vedle nákupů a služeb i akce, které mají přesah. Ve spolupráci s Krajem Vysočina jsme na letošní podzim připravili několik unikátních setkání, která baví, inspirují i pomáhají,“ říká Miroslava Badalová, ředitelka obchodního centra.

Inspirativní setkání s pracovníky pěstounské péče

Ve čtvrtek 20. října se od 15 do 18 hodin v Cityparku představí organizace, které mají pěstounskou péči na starost. Pojďte nahlédnout pod pokličku této obdivuhodné činnosti s mottem „V pěstounství táhneme za jeden provaz… přijďte popotáhnout s námi.“ Setkání bude doplněno programem pro děti, které se mohou těšit na tanečky, malování na obličej, tvořivé dílničky, fotící bedýnky, soutěže a hry nebo zaplétání copánků.

Poradíme vám, kam s dětma po základce, a zahraje i Pokáč

Ve dnech 21. a 22. října proběhne v Cityparku Jihlava Vysočina Education Festival. Představí se vám střední školy i praktické obory z celé Vysočiny z oblasti strojírenství, energetiky, techniky, kosmetiky, kadeřnictví, hotelnictví a gastronomie, stavebnictví, zemědělství, uměleckých, humanitních i přírodovědných oborů nebo zdravotnictví. Prezentace budou probíhat v pátek od 9 do 21 hodin a v sobotu mezi od 9 od 19 hodin. A v sobotu se můžete těšit na Pokáče, který zahraje od 17 hodin.

Kuchařská show, která provoní celou pasáž

V sobotu 5. listopadu proběhne 3. ročník Gurmet dne, mezinárodní gastronomické soutěže žáků středních škol Trophée Mille. Letos se opět utká 8 dvoučlenných týmů z celé České republiky. Těšte se na 6 degustačních porcí slaného a sladkého pokrmu s využitím 4 povinných regionálních surovin – husí prsa s kůží, tradiční medovina, kozí žervé, zákvas z červené řepy. Odborná porota rozhodne o vítězi a svoji účast potvrdil i prezident soutěže Trophée Mille, vyhlášený francouzský šéfkuchař a držitel dvou michelinských hvězd Philippe Mille.

Dárková karta CITYPARK

Přemýšlíte, čím udělat radost svým blízkým? Citypark Jihlava má pro vás ideální řešení – dárkovou kartu CITYPARK. Dárkovou kartu v hodnotě od 300 do 6 000 Kč můžete zakoupit i s elegantní obálkou na osobní věnování. Získáte ji v prodejním automatu v obchodním centru, který je umístěn v horní pasáži u Vodafone, nebo v e-shopu www.citypark.cz/darkove-karty.

Víkendová akce s kartou CITYPARK

Kupte si o víkendu v prodejním automatu dárkovou kartu CITYPARK v hodnotě minimálně 1 000 Kč a zcela zdarma dostanete další dárkovou kartu v hodnotě 300 Kč. Akce startuje v sobotu 22. 10. 2022 a platí další 4 víkendy každou sobotu a neděli od 10 do 18 hod.


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Citypark, Jihlava, novinky, podzim, obchodní centrum, Kraj Vysočina, soutěž, Pokáč, Vodafone, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podívejte se, co chystá Citypark Jihlava na podzim | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.