Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte si střihnout do Jupitera

PR článek

Nabrousit nůžky, přibalit šroubovák a svačinu a jede se do Velkého Meziříčí. Celý tým Modelářského světa se na vás těší už příští týden v klubu Jupiter. A program je opravdu bohatý. Letos se můžete těšit na 2 patra doprovodného programu.  

Již tradičně se setká komunita modelářů i nemodelářů aby soutěžili s papírovými a plastikovými modely. Pokud máte svůj model dokončený máte stále možnost se přihlásit, nechat se ohodnotit odbornou porotou a možná i něco vyhrát.  

Stále váháte, zda je modelářství pro vás? Skvělá zpráva. Na místě si můžete prohlédnout hotové výtvory a v dílně si slepit ten svůj první. S technikou vám poradí zkušený lektor a přidá i tipy z vlastní praxe. Pobaví se vaše děti i vy.  

Letošní novinka jistě potěší pamětníky. Na výstavě bude k dispozici dílna stavebnice Merkur. Vůně kovu, spoustu různých dílů a nekonečné možnosti potěšit fantazii. Ukažte dětem zábavu mládí a tvořte společné vzpomínky.  

Máte rádi akci, rychlá nebo velká auta? Přijdete si na své na hřišti RC modelů a autodráh ITES. Jen si představte, jaké asi je řídit kamion, naložit tatrovku pískem a závodit na autodráze ve stejný den!  

Nadšence do skládání potěší dílny stavebnic COBI, ROTO a Multigo. Stovky možností, tisíce dílků a nekonečné hranice pro potěšení kreativity vaší i dětí.  Samozřejmě myslíme i na nejmenší a chystáme dílnu Pexetrio. Tradiční i nová témata oblíbené rodinné hry si můžete na místě vyzkoušet i koupit.  

Celý program je připraven tak, aby si na své přišli všichni členové rodiny. Dílny jsou zahrnuty do ceny vstupného. K dispozici bude i veškerý materiál. A pokud se rozhodnete, že chcete v novém koníčku pokračovat bude možné si na místě dokoupit vše potřebné. Hlavním modelářským partnerem je již tradičně firma Betexa.cz. Na místě bude možné zakoupit veškeré vybavení pro modeláře i stovky papírových modelů.  

Takže o víkendu 23.-24. července neváhejte a přijeďte se podívat do Velkého Meziříčí do klubu Jupiter na náměstí. Veškeré podrobnosti najdete na stránkách výstavy

Veškeré informace a odkazy najdete také v události na Facebooku

Těšíme se na vás.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky modelářství, stavebnice, Velké Meziříčí, dílna, Merkur, Facebook, výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si střihnout do Jupitera | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.