Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SMJ žádají: Pokud vám v Jihlavě poteče kalná voda, pak volejte pohotovostní linku

Během příštího týdne, konkrétně ve třech dnech od 24. do 26. května, budou v Jihlavě pracovníci specializované firmy zjišťovat chování a kapacitu tlakového pásma mezi vodojemy Hosov a Kosovská. Obyvatelé některých městských částí proto musí počítat s tím, že jim případně poteče zakalená voda.

„Úkolem měrné kampaně je zjistit kapacitu daného tlakového pásma a navrhnout řešení na její optimalizaci a rozvoj,“ vysvětlil v tiskové zprávě Martin Málek, mluvčí SMJ. Pracovníci chtějí podle Málka zjistit například to, jaké úpravy jsou nutné na případný nárůst odběratelů v rámci daného tlakového pásma. 

Výše zmíněné lokality lze najít v této speciální mapě.

Měrná kampaň se dotkne hned několika oblastí, kde lidem do konce týdne může téct zakalená voda, konkrétně to je na východě Jihlavy oblast kolem ulic Heidenheimská, Rantířovská, Vrchlického a obec Pístov. V centru města pak Masarykovo náměstí. „V jižní části města se kampaň dotkne oblasti ulic Žižkova, Znojemská, Brtnická a Nad Plovárnou," doplnil mluvčí Jihlavy Radovan Daněk. 

Martin Málek prosí všechny obyvatele zmíněných lokalit, aby případně informovali o případných zákalech na pohotovostní lince +420 704 641 500.Naši pracovníci budou na jejich odstranění intenzivně pracovat,“ ujistil mluvčí SMJ.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky voda, zákal, test, SMJ, Jihlava, Martin Málek, Hosov, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SMJ žádají: Pokud vám v Jihlavě poteče kalná voda, pak volejte pohotovostní linku | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.