Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Česká IT firma, která vozí práci za lidmi do regionů

PR článek

Renomovaný evropský výrobce softwaru s přátelskou a rodinnou atmosférou? To je Unicorn. Firma se zaměřuje nejen na přidanou hodnotu pro své klienty, ale pečuje o své spolupracovníky a jejich vzdělávání a kariérní rozvoj.

Unicorn je největší ryze českou IT společností, která působí na trhu už více než 32 let. Vyvíjí a dodává informační systémy pro klienty z celé Evropy. Firma má 25 vývojových center v 6 zemích Evropy, kde pracuje přes 2 500 spolupracovníků.

Lidé jsou prioritou

 Společnost klade důraz na to, aby se jeho lidé neustále vzdělávali a posouvali. Poskytuje jim proto školení a online kurzy, aby mohl každý růst podle vlastních možností a preferencí. Celoživotní vzdělávání je jedním z pilířů společnosti.

 Firma také pravidelně realizuje online vzdělávací program Unicorn Hatchery, kde si junioři prohloubí znalosti vývoje, analýzy nebo testování. Absolventi mohou pracovat na reálných projektech Unicornu.

 Kromě vzdělání klade firma důraz i na spokojenost spolupracovníků. Ke každému proto přistupuje individuálně. Všichni mají přiděleného svého „kmotra“ a absolvují pravidelné kariérní pohovory, kde mohou probrat svůj kariérní růst.

Zajímavé projekty i zábava

Kromě evropských měst má Unicorn vývojová centra především v České republice. Jenom ve východních Čechách jich najdeme hned pět. Dvě v Hradci Králové a po jednom v Pardubicích, České Třebové a Chrudimi.

 Místní spolupracovníci se podílejí na vývoji nástroje Core CC Tool, který zlepšuje využití elektrické sítě a snižuje ceny za elektřinu. Projekt ČEZ Energo zase pomáhá agregátorům flexibility centrálně řídit menší zdroje elektřiny.

 Když je hezké počasí, ucítíte z chrudimské pobočky grilované hamburgery, které si spolupracovníci opékají na dvorku u pobočky. Účastní se také celofiremních koncertů, sportovních turnajů a večírků

Společnost nabízí svým spolupracovníkům plusy, které jim mohou ostatní závidět. Kromě těch tradičních mohou využívat ubytování v horském komplexu Petrovy Boudy, dovolenou v Chorvatsku nebo windsurfing v Řecku. Právě spokojení spolupracovníci jsou totiž receptem k úspěchu firmy.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Unicorn, IT, společnost, náborová, pobočka, Chrudim, Evropa, projekt, ČEZ, Řecko, Česko, Chorvatsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká IT firma, která vozí práci za lidmi do regionů | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.