Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Navštivte další díl virtuální kavárny. Tentokrát odborníci poradí s tím, jak se hodit do psychické pohody

Emoční inteligence. Víte, co to je a proč je důležitá? Pokud vás to zajímá, pak se v pondělí 21. března připojte do dalšího dílu jihlavské virtuální kavárny, která se tentokrát bude zabývat naší psychickou pohodou.

„V pondělní virtuální kavárně vám poradíme, jak žít v pohodě, optimismu a spokojenosti," zve Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice. 

Pozvání do kavárny tentokrát přijali lékaři, kteří vysvětlí, proč je důležitá již zmíněná emoční inteligence. Jakýmsi podtextem pondělního on-line setkání s veřejností by mohla být otázka: Jak se nestát pacientem psychiatrické nemocnice? „Na to vám v naší virtuální kavárně odpoví Martin Šťastný a Jana Toufarová z Psychiatrické nemocnice Jihlava," dodává mluvčí Daněk. 

Zmínění odborníci si budou se zájemci povídat o tom, proč je důležitá emoční inteligence, řeč přijde i na stresové situace a sebeovládání. Veřejnost se zároveň dozví, proč je důležité zvládat negativní emoce. 

„Virtuální kavárnu na téma Jak se nestát pacientem psychiatrické nemocnice? můžete navštívit 21. března od 17 hodin na známém odkazu. Záznam kavárny bude dostupný také na YouTube kanálu Město Jihlava," dodává závěrem mluvčí Jihlavy. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky psychika, stres, deprese, léčebna, pomoc, virtuální, kavárna, inteligence, Psychiatrická léčebna Jihlava, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Navštivte další díl virtuální kavárny. Tentokrát odborníci poradí s tím, jak se hodit do psychické pohody | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.