Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chtěli byste se proletět ve vesmíru?

PR článek

Už jste se někdy dotkli mraků? Pluli v ponorce? Volně létali po vesmíru? Nebo vylezli na nejvyšší horu světa Mount Everest? Že ne? Tak to pojďte zkusit do naší herny HOUSE GAME, která je situovaná na spodní straně Masarykova náměstí v Jihlavě.

HOUSE GAME je virtuální realita , která nabízí zábavu pro všechny věkové kategorie. Každý návštěvník má možnost si vybrat z velkého počtu zajímavých her.

Pro menší děti od 6 let jsou zde hry typu zábavných parků, kde děti najdou spoustu legračních úkolů, mohou se projet na horské dráze, proniknout do vesmíru, pozorovat mořský svět z ponorky nebo se na pár minut stát automechanikem či kuchařem.

Pro akčnější děti tu máme adrenalinové hry, kde se změní ve Spidermana a chrání město před napadením ničivého monstra. Nejen děti, ale i dospělí si přijdou na své, mohou prozkoumat nekonečnou džungli chodeb a logických úloh v příběhových hrách.

A nejen to! Pro soutěživé kamarády tu máme velké množství multiplayerových her, kde si to můžete proti sobě rozdat v nefalšované lukostřelecké přestřelce, ping pongu, nebo boxu. Čekají vás gladiátorské a rytířské zápasy nebo střelecké souboje proti robotům, skřetům a zombies. Nebojácní jedinci si i mohou vyzkoušet, jaké to je čelit obrovským pavoukům nebo duchům v noci na hřbitově. Dodejte si odvahy, nasaďte si brýle, uchopte ovladače a vrhněte se do virtuálního světa po hlavě.

Máte zájem si virtuální realitu vyzkoušet? Stačí zajít na naše webové stránky, kde si můžete zarezervovat termín návštěvy nebo zavolat na číslo 606 895 285 a my už rezervaci za vás vyřešíme. Možnost uspořádání teambuildingu či oslavy narozenin. HRY plné nejen dobrodružství a zábavy, ale také poučení. Nabízíme aktivní trávení volného času za jakéhokoliv počasí nejen pro děti.

A jak to vlastně celé funguje?

Ve virtuální realitě jde o vytváření vizuálního, sluchového, hmatového či jiného zážitku, který budí dojem skutečnosti a navozuje iluzi trojrozměrného prostředí, přičemž k tomu potřebujete speciální brýle, obsahujícími senzory pro snímání jejich pozice. Ty slouží zejména pro interakci s virtuálním prostředím (ovladače) nebo odhadu a vizualizaci pózy uživatele (senzory pro snímání pohybu).

Ohodnoť článek

Štítky House game, Jihlava, vesmír, interaktivní, herna, virtuální realita, Mount Everest, Spider-Man, ponorka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěli byste se proletět ve vesmíru? | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.