Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

SMJ hlásí další poruchu na vodovodní přípojce. V úterý se bude opravovat i u bývalého Globusu

Služby města Jihlavy (SMJ) informují o další poruše na vodovodní přípojce. Je hlášena na Žižkově ulici, konkrétně u objektu dříve zvaném Globus, a závada bude souběžně řešena s již avizovanými opravami na ulicích Fibichova a Svatopluka Čecha.

Bližší informace o nemovitostech, kterých se týká odstávka, najdete na on-line mapě.  

Termín všech oprav je stanovený na úterý 15. února. „Ve stejnou dobu začnou SMJ odstraňovat poruchu na přípojce pro objekt Žižkova 13. Závada bude řešena paralelně s poruchami na ulicích Fibichova a Svatopoluka Čecha s již avizovanou odstávkou vody dne 16. února 2022," doplnil Martin Málek, mluvčí SMJ. 

Ve středu odstávka vody 

Důvodem oprav v okolí jihlavské Skalky je havárie několika sekčních uzávěrů na vodovodním řadu. Zaměstnanci Služeb města Jihlavy (SMJ) se na místě budou pohybovat od 8:30. „Nejprve na křižovatce ulic Fibichova a Pod Příkopem a následně na ulici Svatopluka Čecha u objektu č.1731/3. Ve středu 16. února potom dojde od 8:30 do 15:00 k odstávce vody. Prosíme tedy občany, aby se, pokud je to možné, předzásobili nezbytným množstvím vody," upozornil začátkem tohoto týdne mluvčí Málek.  

Lidé, kteří bydlí poblíž Telečské ulice v Jihlavě musí počítat s tím, že hned na dvou místech v úterý 15. února budou probíhat výkopové práce. Důvodem je havárie několika sekčních uzávěrů na vodovodním řadu, je tedy nutná oprava.

Ohodnoť článek

Foto Služby města Jihlavy

Štítky oprava. vodovodní řad, porucha, voda, Žižkova, SMJ, Jihlava, Globus, Svatopluk Čech, oprava, Martin Málek, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SMJ hlásí další poruchu na vodovodní přípojce. V úterý se bude opravovat i u bývalého Globusu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.