Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoce dětem s Enviropolem v nákupním centru Aventin se konají již tento víkend

PR článek

Ahoj, my jsme Robůtek, Medvídek a Kukáček a zveme Tě o adventním víkendu 4. a 5. prosince na prodejní market her, hraček a potřeb pro děti Vánoce dětem s Enviropolem do nákupního centra Aventin Shopping Jihlava. Budeme ve vyhřívané vnitřní jednotce, tam kde kdysi bylo testovací centrum, a zažiješ tady něco úžasného - pohodovou atmosféru při nákupu originálních vánočních dárků.

Těšit se můžeš třeba na Pixeluj, originální rozložitelnou zelenou hračku, na kterou se třese zejména Kukáček, protože ta je o dětské fantazii, ze které se Kukáček narodil. Na své si přijde i Robůtek s hračkou Brain Simulátor, která skýtá celkem 960 různých 2D a 3D úkolů v deseti na sebe navazujících úrovních obtížnosti a Robůtek, ten technické věci miluje. No a co Medvídek, který patří do dětských postýlek? Ten se nejvíc těší na heboučko - teploučko, a sice bezva čepice Rituall.

A mezitím, co bude mamka s taťkou, babičkou a dědou, tetou nebo strýčkem osahávat, zkoušet, přičichávat nebo listovat, můžeš se, mládě, věnovat tomu, co Tě nejvíc baví - hrát si. Můžeš si v našich kreativních dílničkách vyrobit třeba mýdlo, můžeš si zajezdit na odrážedlech, můžeš si pohrát v herním koutku, můžeš si vyrobit čelenku či třpytivou masku nebo si můžeš zapískovat. Nebo zkrátka jen stůj a pozoruj ten roj, který bzučí spokojeností, protože tenhle zvuk my organizátoři přímo milujeme.

V neděli odpoledne si připrav ručičky a nožičky, a obzvláště holčičkám doporučujeme se trendy obléknout, a sice vzít si šatičky z Ledového království a proměnit se na Elsu. V 16.00 totiž začne divadelní představení Ledové království, jehož součástí budou i sněžná děla nebo koulovačka na parketu, takže na své si přijdou i kluci. Pár vstupenek ještě zbývá k dispozici tady.

Venku si dej něco dobrého do bříška, bude tady třeba Bill grill, Pečeme sele nebo Posezení u Vážky. Vše Ti zabalíme s sebou.

V sobotu máme otevřeno od 10 do 18 hodin a v neděli od 10 do 19 hodin. Co se týče vládních nařízení, na Vánoce dětem s Enviropolem platí pravidla pro obchodní domy, takže se těšíme na každého bez rozdílu. Nedělního divadelního představení se může zúčastnit očkovaný, návštěvník v procesu očkování s platným testem nebo návštěvník, který má potvrzení o prodělání covidu. Děti do 12 let se testovat nemusí. Celá akce proběhne za platných vládních nařízení a věříme, že si ji užijeme s respektem k této době a také k sobě samým.

Těšíme se na Vás, pac a pusu Robůtek, Kukáček a Medvídek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Aventin, Enviropol, Vánoce, hračka, obchodní centrum, Jihlava, Ledové království, Elsa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoce dětem s Enviropolem v nákupním centru Aventin se konají již tento víkend | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.