Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyberte nejhezčího psa Vysočiny

PR článek

I letos vyhlásil Český rozhlas Vysočina soutěž o nejhezčího domácího mazlíčka Pašák Vysočiny. Letos se vybírá nejhezčí pejsek.

„Psi a kočky – které zvíře je oblíbenější? To je otázka, kterou jsme řešili s kolegy v redakci a nebyli jsme schopni se dohodnout. Výsledek je tedy takový, že jeden rok vybíráme nejhezčího psa a druhý nejhezčí kočku,“ popisuje vznik soutěže vedoucí vysílání Zdeněk Koudelka.

Už šestým rokem tak Český rozhlas Vysočina vyhlašuje soutěž, kdo které své domácí mazlíčky hlásí lidé z celého kraje. Letos je přihlášeno 133 psů a hlasovat může každý nejpozději do půlnoci 9. listopadu 2021 na tomto odkazu.

V hlasování je jisté omezení, z každé IP adresy (počítače) je možné hlasovat po 30 minutách. „Chráníme tak naši anketu před různými nekalými praktikami. Navíc při každém hlasování je nutné potvrdit, že nejste robot. Může se stát, že počítač od vás bude chtít splnit jednoduchý úkol, např. kliknout do předložené fotografie. To je další způsob ochrany,“ uvedl webeditor Českého rozhlasu Vysočina Milan Kopecký.

„Například na sídlištích nebo v aglomeracích rodinných domů se může stát, že hlasující narazí na uvedený půlhodinový limit. Poskytovatelé internetu totiž často sdružují připojené domácnosti pod jednu IP adresu a na internetu se pak všichni tváří jako jeden počítač. Podobná situace může nastat ve firemních počítačových sítích,“ doplnil Milan Kopecký.

Vítěz získá titul Pašák Vysočina a krmení na celý rok zdarma. Pět vylosovaných hlasujících vyhraje poukázku na nákup hodnotě 1 000 Kč od OC Reiterman v Jihlavě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Pašák Vysočiny, psi, soutěž, Kraj Vysočina, pes, Český rozhlas Region (Vysočina), počítač, Zdeněk Koudelka, Milan Kopecký

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyberte nejhezčího psa Vysočiny | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.