Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jihlava zve na dožínky a památky zdarma. Na své si přijdou i příznivci veteránů

Jihlava zve již na 31. ročník akce Den otevřených dveří památek a 12. ročník akce Den zemědělců, potravinářů a venkova Kraje Vysočina . Bohatý program se uskuteční na Masarykově náměstí v Jihlavě už tuto sobotu 4. září.

Návštěvníci se mohou těšit na živé poníky i třeba na hospodářský dvoreček. „Nalákat lze například i na Králičí hop, sportovní výcvik psů, ukázky řezbářského řemesla nebo dřevěný kolotoč. K vidění bude i výstava staré a nové zemědělské techniky, výstava současných moderních aut v kontrastu s veterány z Úsobí. Součástí akce je také tradiční farmářský a řemeslný jarmark i bohatý program na pódiu,“ zve Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice.

Kompletní program na sobotu 4. září je ke stažení ZDE

Pokud máte raději památky, tak si i vy v sobotu 4. září přijdete na své. Bez placení vstupného lze v Jihlavě navštívit řadu památek včetně jihlavského podzemí. I zde bude vstup na okruh historické podzemí a okruh kryt civilní obrany zdarma. „Prohlídky historického podzemí se konají v 10, 11, 12, 14, 15 a 16 hodin, kapacita je vždy 35 osob. Prohlídky krytu civilní obrany se konají v 10, 12, 14 a 16 hodin a zde je kapacita 10 osob. Bezplatné rezervační lístky budou k dispozici na pokladně podzemí v Hluboké ulici č. 1 v sobotu 4. září od 9 hodin. Telefonické ani e-mailové rezervace nejsou na tento den možné,“ upozorňuje Daněk.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky dožínky, památky, zdarma, Jihlava, Kraj Vysočina, den otevřených dveří, Úsobí, výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava zve na dožínky a památky zdarma. Na své si přijdou i příznivci veteránů | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.