Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Senioři na Lesnově měli letní ples. S kapelou, tombolou a dobrou náladou

Plesová sezona ani v tomto roce nestihla kvůli covidové pandemii proběhnout. Proto si klienti domova seniorů v Lesnově vše vynahradili během uplynulého týdne, když si uspořádali letní ples.

Po roce s koronavirem se opět mohli všichni společně pobavit - hrála kapela, losovala se bohatá tombola a panovala dobrá nálada.

„O ukázky standardních a latinsko-amerických tanců se postaral taneční pár Eva Ryšavá a Filip Michalčuk z tanečního klubu ŠaR dance Jihlava,  k tanci i poslechu hrála kapela MP Band a pozvání na ples přijali i zástupci zřizovatele Integrovaného centra sociálních služeb (ICSS) primátorka Jihlavy Karolína Koubová  a její náměstek Petr Ryška," uvedl Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice. 

Plesu se zúčastnili nejen klienti z domova na Lesnově, ale také z odlehčovací služby a denního stacionáře Integrovaného centra sociálních služeb Jihlava.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky ples, léto, Lesnov, senior, klient, důchodce, Jihlava, hudební skupina, Eva Ryšavá, Karolína Koubová, Petr Ryška, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senioři na Lesnově měli letní ples. S kapelou, tombolou a dobrou náladou | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.