Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Paliva v Česku od minulého týdne o pár haléřů zlevnila. Vysočina je druhý nejdražší kraj

Pohonné hmoty v Česku nepatrně zlevnily. Litr nejprodávanějšího benzinu Natural 95 se aktuálně u čerpacích stanic prodává v průměru za 27,93 Kč, před týdnem byl o haléř dražší. Nafta zlevnila o pět haléřů na průměrných 27,34 koruny za litr.

Vyplývá to z údajů společnosti CCS, která ceny paliv sleduje. Litr benzinu i nafty je nyní o víc než čtyři koruny levnější než před rokem.

Nejlevnější paliva natankují řidiči v Ústeckém kraji, kde je litr benzinu v průměru za 27,48 Kč. Naftu tam prodávají průměrně za 26,90 Kč. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 28,61 Kč a nafta 28,31 Kč za litr.

Hned za naším hlavním městem je Vysočina. Tam vyjde řidiče litr Naturalu 95 průměrně na 28,45 Kč, naftu tankují v průměru za 27,75 Kč. 

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com | Zdroj ČTK

Štítky palivo, pohonné hmoty, benzín, nafta, cena, ČR, Vysočina, Česko, Kraj Vysočina, motorová nafta, Praha, Ústecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Paliva v Česku od minulého týdne o pár haléřů zlevnila. Vysočina je druhý nejdražší kraj | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.