Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opalovačka s knihou v ruce. Jihlavské koupaliště má pro své návštěvníky novinku

Již tuto sobotu bude na jihlavském Vodním ráji zahájena 20. koupací sezona. Koupaliště pro své návštěvníky připravilo novinku – je jí knihobudka, která může lidem zpříjemnit chvíle během opalování na dece či lehátku.

„Knihobudka byla umístěna ve spolupráci se společností ASMJ do venkovní části aquaparku. Zde si mohou návštěvníci zapůjčit knihy, časopisy, aby si například zkrátili dlouho chvíli při opalování na travnatých plochách,“ uvedl Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy (SMJ), které jihlavský aquapark provozují.

Vodní ráj byl již nachystán na zahájení 20. letní sezony v sobotu 6. června. Z důvodů špatného počasí se otevření o týden odložilo. Návštěvníci se musí připravit na to, že některé atrakce ještě kvůli pravidlům nastaveným Ministerstvem zdravotnictví ČR (MZČR) ohledně pandemie koronaviru nebudou v provozu. Jedná se o divokou řeku, vodní hřiby, vodní hrad a chrliče vody. Naopak poběží velký rekreační bazén, plavecký bazén, dětské bazény, tobogán, vodní skluzavky, blowery, perličková lůžka a stěnové masážní trysky.

„Snížena je také kapacita areálu z důvodů stále platných nařízení MZČR z 2 400 míst na 500 míst. Věříme, že ale opatření se budou dále uvolňovat, přijde pěkné léto a všichni si užijeme 20. letní sezónu na Vodním ráji,“ říká mluvčí SMJ Martin Málek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Služby města Jihlavy

Štítky knihobudka, četba, kniha, Vodní ráj, sezona, koupaliště, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Martin Málek, léto, pandemie covidu-19, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opalovačka s knihou v ruce. Jihlavské koupaliště má pro své návštěvníky novinku | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.