Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Obce na Vysočině dnes budou protestovat. Lidé opět budou požadovat Babišovu demisi

Na Vysočině se opět bude protestovat. Lidé, kteří se sejdou na víc než 200 obcí v zemi, znovu budou požadovat demisi trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše.

Dnešní protesty v obcích a městech v zemi bude v úterý 17. prosince následovat jedno velké setkání protestujících v Praze na Václavském náměstí. Tentokrát je nazváno Budoucnost bez Babiše.

Vysočina se k celorepublikovým protestům dnes v různých časech připojí třeba v Pelhřimově, Třešti, Telči, Třebíči, Brtnici, Přibyslavi, Chotěboři, Velkém Meziříčí, Žďáru nad Sázavou, Novém Městě na Moravě nebo Bystřice nad Pernštejnem.

Důvod dnešních a zítřejších protestů zůstává stále stejný. Lidé budou opět požadovat demisi Andreje Babiše. „Pojďme znovu vyjádřit svůj nesouhlas s jednáním Andreje Babiše. Už toho bylo dost, co myslíte? Přijďte, přece nám to nemůže být jedno. Prosíme zvěte i další, ať se nás opět sejde, co nejvíc!“ dodávají organizátoři ze spolku Milion chvilek pro demokracii k na facebookové stránce události.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky protest, demise, Andrej Babiš, Milion chvilek pro demokracii, Kraj Vysočina, Praha, Třebíč, Telč, Václavské náměstí, Pelhřimov, Třešť, Přibyslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obce na Vysočině dnes budou protestovat. Lidé opět budou požadovat Babišovu demisi | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.