Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Šestnáctý ročník festivalu Trampský širák proběhne na Hanesově Mlýně již příští víkend

PR článek

Ve dnech 16.-17. srpna proběhne na Hanesově mlýně u Štoků u Jihlavy šestnáctý ročník festivalu Trampský širák. Za svoji dosavadní historii se festival vyprofiloval v nejvýznamnější akci svého druhu v České republice.

Divácká účast stabilně osciluje kolem 8,5 tisíc a jejich spokojenost je výsledkem opakovaných ocenění v anketě Kraje Vysočina „Zlatá jeřabina“ v kategorii kulturní počin.

V letošním roce se divákům představí např. Pavlína Jíšová, Ivo jahelka a Sabina Uxová, dále skupiny Děda Mládek Illegal Band, Marien, Fešáci, Poutníci, Folk Team a Nadoraz. Premiérově na festivalu vystoupí např. Jakub Smolík, Pokáč či Eddie Edward. Chybět nebude ani skupina Hop Trop s Jaroslavem Samsonem Lenkem, kteří stáli u zrodu tohoto festivalu a dosud nechyběli na žádném z ročníků.

Začátek hlavních koncertů je plánován v pátek od 18 hodin, v sobotu od 12 hodin. Konec hraní na pódiu je pro oba dny plánován přibližně na jednu hodinu po půlnoci. Mimo vystoupení uvedených interpretů se diváci mohou těšit na bohatý doprovodný program připravený pro dospělé i dětské návštěvníky.

Více informací ZDE.

Štítky Trampský širák, festival, Hanesův mlýn, Česko, Jihlava, Pavlína Jíšová, Jakub Smolík, Edson Edward, Jaroslav Samson Lenk, Děda Mládek Illegal Band, Hop Trop, Pokáč, Kraj Vysočina

Šestnáctý ročník festivalu Trampský širák proběhne na Hanesově Mlýně již příští víkend | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.