Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Část Kelly Family vystoupí poprvé na Vysočině. Na festival Happy Faces míří John Kelly s manželkou

Po vydařené show Paddyho Kelly na prvním ročníku Happy Faces Festivalu vystoupí v rámci druhého ročníku Paddyho starší bratr John Kelly s manželkou a populární španělskou operní pěvkyní Maite Itoiz. Po sedmi letech se toto duo vrací na česká pódia.

Na posledním koncertě v Praze vyrazili dech svojí emotivní a energickou show nejednomu fanouškovi. Maite Itoiz vystřihla operní árii z Rusalky, a rozplakala tak nemalou část publika. Jeden hudební magazín její vystoupení dokonce porovnával s pokusem Tarji Turunen, který se jí zdaleka tak nezdařil jako právě Maite.

John Kelly se v letošním roce vrátil ke své rodině Kelly Family a slaví comeback století, kdy společně vyprodávají ty největší arény v Německu. V České republice se Kelly Family představí 8. března 2018 v pražské 02 aréně.

John s Maite si připravili na Happy Faces Festival speciální show pod názvem „A Thousand Years“, a představí tak exkluzivní průřez svojí sólovou kariérou, kdy společně vystupují jako uskupení Elfenthal, a jejich hlavním žánrem je rocková opera a stará středověká hudba.

Show se bude zcela lišit od klasického koncertu Kelly Family, ty největší Johnovy hity z éry rodinné kapely však rozhodně na festivalu zazní.

Druhý ročník „festivalu šťastných tváří“ se uskuteční 31. srpna a 1. září 2018 v areálu Leteckého muzea v Koněšíně u Třebíče. Těšit se můžete na další velké hvězdy jako je třeba Marie Rottrová, populární skupina Slza, legendární kapela 90. let Lunetic, Petr Bende s kapelou, Jiří Schmitzer, Jaroslav Hutka nebo třeba vítězka Hlasu Česko Slovenska Lo Hrůzová.

Vstupenky jsou k zakoupení již nyní za sníženou cenu v síti Ticketstream. Od 1. ledna 2018 se bude cena vstupenek zvyšovat, proto organizátoři doporučují pořídit si je včas.

Tisková zpráva

Štítky Happy Faces, festival, vystoupení, Kelly Family, John Kelly, Paddy Kelly, Kraj Vysočina, hudební skupina, Tarja Turunen, Praha, Německo, Česko, Jiří Schmitzer, Jaroslav Hutka, Marie Rottrová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Část Kelly Family vystoupí poprvé na Vysočině. Na festival Happy Faces míří John Kelly s manželkou | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.