Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Letošní Rocková Lipnice je zrušena. V dešti s nízkými teplotami by to tady nikoho nebavilo, vysvětlují pořadatelé

Letošní Rocková Lipnice se kvůli nepřízni počasí ruší. Zpráva, která určitě nepotěšila řadu fanoušků tohoto, jak návštěvníci sami říkají, komorního festivalu. Třiadvacátý ročník festivalu se měl konat dnes v Lipnici nad Sázavou na Havlíčkobrodsku.

„Velmi špatné počasí nás donutilo letošní ročník Rockové Lipnice zrušit. Je nám to opravdu líto, ale nebylo to pro nás snadné rozhodnutí. Děkujeme všem, kteří si koupili vstupenky na akci Rocková Lipnice 5.8.2023. Do poslední chvíle jsme věřili v pěkné počasí, a že dorazíte na místo. Bohužel předpověď hlásí nízké teploty, déšť a to by nás tady v amfiku na Lipnici nikoho nebavilo," vysvětluje na webu akce organizátor Václav Duben. 

Organizátoři dodávají, že peníze za vstupenky budou lidem samozřejmě vráceny. S informací o zrušení festivalu přišli organizátoři během včerejšího dne webu i Facebooku. Pod příspěvkem se objevila řada komentářů, někteří lidé zrušení festivalu kvůli počasí chápou, řada z nich to má spíše naopak. „Kolik rockovek na Lipnici už jsem zažil v dešti, spíš to bude o tom, že v předprodeji si koupilo lístek jen málo lidí. Všechno je v dnešní pok**vený době předražený a lidi už prostě nemaji prachy," vyjádřil svůj názor Jan Zadina. Podobný pohled na věc má třeba i Martin Kotěra. „Tak jasný, program slabý a k tomu počasí špatný, takže by tam bylo prázdno." 

Větší pochopení pro včerejší rozhodnutí pořadatelů má například Kate Mann. „Musím okomentovat jisté názory, remcat a urážet pořadatele, je smutné, jak jsou lidé zlí, kdo z Vás nějakou takovou akci pořádal, kdo dělá zábavu pro lidi, může být 1000 lidí a nikomu se nikdy nezavděči všem. Klobouk dolů před vámi pořadateli." 

Areál, kde se festival měl konat již po třiadvacáté, se měl otevřít dnes ve 13 hodin. Na letošním ročníku Rockové Lipnice měly zahrát kapely Vypuštěné koupaliště, Loretta, Natural, Alžběta, Premier, Civilní obrana, Pam Rabbit a přesně o půlnoci mělo akci ukončit vystoupení kapely Anarchia. 

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pexels

Štítky festival, počasí, déšť, kultura, Rocková Lipnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letošní Rocková Lipnice je zrušena. V dešti s nízkými teplotami by to tady nikoho nebavilo, vysvětlují pořadatelé | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.