Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Výstavba obchvatu Beranova: Silnice II/602 je už otevřená, linka 12 dnes jezdí bez omezení

, aktualizováno 16. září 2019, 8:46

Během uplynulého víkendu bylo cestování v Jihlavě náročnější než obvykle. Řidiči museli využít objížďku, a to v souvislosti s výstavnou obchvatu Velkého Beranova na silnici II/602. Změny v dopravě se týkaly i městské hromadné dopravy. Cestující linkou 12 ji už dnes mohou využívat bez omezení, podle informací dopravního podniku je to tedy s předstihem.

„Stavbařům se na uzavřeném úseku silnice II/602 od Helenína po Nové Domky podařilo dokončit práce v předstihu, proto bude od pondělí 16.9.2019 jezdit linka 12 po celé své trase bez omezení. Ještě jednou se omlouváme za komplikace během víkendu,“ uvedl na svém facebookovém profilu jihlavský dopravní podnik.

Stavba obchvatu Velkého Beranova a Nových Domků byla zahájena letos v březnu. Práce jdou zatím podle stanoveného harmonogramu. Nový obchvat by měl řidičům začít sloužit v listopadu 2020.


VIDEO: Výstavba obchvatu Velkého Beranova z ptačí perspektivy. Zatím jde vše podle plánu

Už sedmý měsíc pokračuje výstavba obchvatu Velkého Beranova a Nových Domků. Práce jdou zatím podle stanoveného harmonogramu. Nový obchvat by měl řidičům začít sloužit v listopadu 2020.

 

Jedna z největších krajských silničních staveb bude měřit 4,3 kilometru a vyjde přibližně na 800 milionů korun. Zahrnuje pět mostních objektů a okružní křižovatku.

Foto Dalibor Mašek

Štítky II/602, obchvat, doprava, 12, MHD, Velký Beranov, Jihlava, Helenín, Nové Domky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstavba obchvatu Beranova: Silnice II/602 je už otevřená, linka 12 dnes jezdí bez omezení | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.