Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlavské trolejbusové „Éčko“ o víkendu pojede trochu jinak. Kvůli opravě mostu na silnici I/38

Cestující v Jihlavě, kteří využívají trolejbusovou linku E, se musí připravit na drobné změny. A to už o víkendu, který je před námi. „Éčko“ pojede jinak kvůli rekonstrukci mostu na silnici I. třídy I/38.

Ulice Romana Havelky bude kvůli opravě mostu na přivaděči uzavřena, a to od pátku 14. června od 21:00 do soboty 15. června do 5:00, dále pak znovu od sobotních 21 hodin do nedělních 5:00.

Uvedená linka E pojede v těchto časech z Masarykova náměstí k Motorpalu ulicí Romana Havelky po objízdné trase po přivaděči, přičemž žádné zastávky na lince v tomto směru nebudou vynechány.

Od Motorpalu pak „Éčko“ pojede po objížďce bez zastavení ulicemi Na Dolech – Jiráskova – Fibichova na zastávky Chlumova a Masarykovo náměstí horní. Trolejbus nebude zastavovat na zastávce Staré Hory, Hybrálecká, Romana Havelky a Kaufland.

Foto Jihlavský MHD

Štítky trolejbus, MHD, linka E, trasa, most, I/38, objížďka, změna, Roman Havelka, Jihlava, silnice, Motorpal, Kaufland, Staré Hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské trolejbusové „Éčko“ o víkendu pojede trochu jinak. Kvůli opravě mostu na silnici I/38 | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.