Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mezi Stonařovem a Dlouhou Brtnicí jsou problémy se sjízdností. Komplikace jsou i na D1

, aktualizováno 3. února 2023, 7:27

Na Vysočině přes noc napadl další nový sníh, a i dnes ráno jsou hlášeny problémy se sjízdností na některých silnicích. Jsou způsobeny hlavně uvízlými kamiony. Nehody, které se od rána staly, se naštěstí obešly bez vážnějších zranění.

„Aktuálně máme hlášené problémy se sjízdností na silnici I/38 mezi obcemi Stonařov – Dlouhá Brtnice, stejná situace je i za obcí Želetava směr Horky, kde plynulému provozu brání stojící kamiony. Na dálnici D1 v km 87 ve směru jízdy na Prahu kamion blokuje pravý jízdní pruh a krajnici, levý jízdní pruh je s opatrností průjezdný," informovala dnes ráno kolem 7. hodiny Michaela Lébrová, mluvčí policistů. 

Policie od páté hodiny ranní eviduje sedm dopravních nehod, ty se obešly bez vážnějších zranění. „Proto apelujeme na řidiče, aby dbali zvýšené opatrnosti a přizpůsobili jízdu aktuálnímu počasí a stavu vozovky," vyzývá Lébrová všechny řidiče. 

Jak dnes bude? 

Dnes bude podle meteorologů zataženo se sněžením. Sníh se ve vyšších polohách bude postupně měnit na déšť. Srážky budou večer ubývat. Nejvyšší odpolední teploty se dostanou na 2 až 5 °C. Vát bude mírný jihozápadní vítr o rychlosti 2 až 6 m/s, který bude během dne zesilovat.  

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lenka Dvořáková | Zdroj Policie ČR, ČHMÚ

Štítky doprava, sjízdnost, sníh, nehoda, policie, Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Stonařovem a Dlouhou Brtnicí jsou problémy se sjízdností. Komplikace jsou i na D1 | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.