Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Práce na obchvatu Havlíčkova Brodu se zastavily. Pokud počasí dovolí, obnoveny budou 9. ledna

V úterý odpoledne se přerušily práce na jihovýchodním obchvatu Havlíčkova Brodu, obnoveny budou v první polovině ledna. V současnosti probíhal odkop zeminy v hlavní trase obchvatu.

Na stavbě obchvatu na silnici I/38 se stále pracovalo, i když už práce probíhaly omezeně s ohledem na stávající klimatické podmínky. „Zejména probíhá odkop zeminy v hlavní trase obchvatu mezi budoucí mimoúrovňovou křižovatkou Skalka a sousedním mostem přes řeku Šlapanku,“ říká tiskový mluvčí Ředitelství silnic a dálnic ČR Martin Buček.

Dojde tak k propojení hlavní trasy mezi okružní křižovatkou u Highlandu a právě mostem přes Šlapanku, kde je postavena skruž pod posledním polem, v jehož betonáži již zabránilo počasí.

„Stavební práce na obchvatu přerušíme s úterním odpolednem dne 20. prosince. Obnovit je plánujeme v pondělí 9. ledna v závislosti na aktuálních klimatických podmínkách,“ nastiňuje Buček. Ten za investora ŘSD ČR i zhotovitele děkuje všem občanům dotčených výstavbou za trpělivost a pochopení v souvislosti dopravními omezeními nebo přesunem velkého množství zemi, které bylo nutné s postupem výstavby v tomto roce realizovat.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ŘSD | Zdroj ŘSD

Štítky Havlíčkův Brod, obchvat, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce na obchvatu Havlíčkova Brodu se zastavily. Pokud počasí dovolí, obnoveny budou 9. ledna | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.