Počasí dnes21 °C, zítra13 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Stavební dělníci se opět vrátili na silnici I/37, kde se opravuje úsek mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) v první polovině letošního února navázalo na opravy silnice I/37 mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem. Ty byly zahájeny již v červnu loňského roku.

Stavební dělníci z ŘSD momentálně pracují na opravě a sanaci podélných propustků sjezdů z komunikací, což jim umožňují jednak technologie a také prostorová situace, neboť tyto práce lze provádět mimo vozovku s jejím minimálním omezením v období zimní údržby v rámci takzvaného posuvného pracovního místa.

„Jakmile to počasí dovolí, předpokládáme v průběhu dubna, zahájíme práce na zbývajících částech silnice mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem. Dokončit je ještě třeba část průtahu Ostrovem na vjezdu od Žďáru nad Sázavou ke křižovatce silnice I/37 se silnicí II/354 na Bobrovou, průtah obcí Jívové, úsek mezi Jívovím a Křižanovem a menší úsek mezi Rousměrovem a křižovatkou se silnicí III/36049. V kilometrovém vyjádření je to zhruba polovina celkové opravované délky," vyjmenoval za ŘSD Martin Buček. 

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky ŘSD, oprava, I/37, sanace, propustek, silnice, Křižanov, Ostrov nad Oslavou, Ředitelství silnic a dálnic, Martin Buček, Žďár nad Sázavou, Rousměrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavební dělníci se opět vrátili na silnici I/37, kde se opravuje úsek mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.