Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Stavební sezona vrcholí. Podívejte se na mapu, kde všude na Vysočině ještě silničáři pracují

Aktuálně se nacházíme v samotném závěru letošní stavební sezony. To ale neznamená, že na silnicích našeho kraje nemůžeme vidět stavební dělníky. Podívejte se na přehled míst, kde ještě není úplně hotovo, a kde tak kvůli větším opravám musíme počítat s jistým dopravním omezením.

Havlíčkobrodsko

Opravený úsek silnice I/19 Kámen - hranice s Jihočeským krajem byl již uveden do provozu k 10. říjnu 2021 a probíhají zde pouze dokončovací práce.

Oprava povrchu silnice I/19 na průtahu Pohledem by měla být hotova do konce tohoto měsíce. 

Jihlavsko

Minimálně již také omezuje dopravu oprava mostu na silnici I/38 v Rančířově na Jihlavsku, kde se pracuje zejména pod komunikací a s uvedením mostu do provozu se počítá 13. listopadu 2021.

Oprava mostu na I/38 pokračuje, teď se pracuje na tubosideru. Hotovo by mělo být za měsíc

I nadále jsou na silnici I/38, konkrétně v Rančířově, k vidění stavební dělníci, kteří opravují most s evidenčním číslem 38 - 072. Aktuálně se pracuje na tubosideru. Určitě dobrou zprávou je to, že všechny práce již probíhají bez dopravního omezení....

V polovině listopadu by také měla být dokončena výstavbanové protihlukové stěny na silnici I/38 podél Pávova

Do dokončení protihlukové stěny na I/38 zbývá měsíc. Obnovený sjezd do Pávova ulehčí tisícům lidí

Již za měsíc se obyvatelé Pávova dočkají nové protihlukové stěny u dálničního přivaděče. V těchto dnech na místě vrcholí stavební práce, přesně za měsíc by stěna měla být zprovozněna.

Třebíčsko

„Ještě dále jsme s mostem na silnici I/23 v Předíně. Tady plánujeme kompletní převedení dopravy na nový most bez omezení do konce tohoto měsíce. Zatím se zde po zcela novém mostě jezdí kyvadlově," jmenuje Martin Buček z Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD).

Oprava mostu v Předíně na I/23 jde do finále. Podívejte se, jak to na stavbě teď vypadá

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) pokračuje ve výstavbě nového mostu v Předíně na Třebíčsku. A jak bylo avizováno, práce jdou, dle původních plánu, již do svého finále.

Žďársko

Ve stejném termínu jako protihlukovou stěnu podél Pávova u Jihlavy by ŘSD rádo uvedlo do provozu opravený most na sinici I/19 v Divišově na Žďársku. „Tady dokončovací práce, ale již bez omezení, budou probíhat ještě na jaře 2022," dodává Buček. Probíhající opravy na silnici I/37 ve Žďáru nad Sázavou a mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem ŘSD ukončí před zimní technologickou přestávkou, a to dokončením stávajících úseků, kde aktuálně probíhají opravy. „Na zbývajících úsecích začneme pracovat opět se začátkem další stavební sezóny v roce 2022," dodává závěrem za ŘSD Martin Buček. 

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky sezona, stavba, doprava, ŘSD, silnice, řidič, omezení, oprava, Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, Ředitelství silnic a dálnic, Martin Buček, okres Jihlava, Jihočeský kraj, Pávov, okres Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavební sezona vrcholí. Podívejte se na mapu, kde všude na Vysočině ještě silničáři pracují | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.