Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihlavská MHD pojede o prázdninách jinak. Dopravní podnik reaguje na vyšší zájem o výlety do přírody

Od pondělí 1. února čekají děti nejen na Vysočině jarní prázdniny. To zvyšuje zájem o výlety do přírody. Dopravní podnik města Jihlavy (DPMJ) proto tomu přizpůsobí některé své spoje.

Kvůli očekávanému velkému zájmu o procházky v přírodě například kolem Okrouhlíku nebo kvůli zájmu o běh na lyžích kolem Vysoké budou v příštím týdnu části města Jihlavy Popice a Vysoká obsluhovány velkým autobusem. „Na linku číslo 7 bude nasazen po celý den velký autobus,“ uvedl předseda představenstva DPMJ Radim Rovner.

Po dobu prázdnin, tedy od 29. ledna do 5. února, pojedou všechny spoje jihlavské MHD bez omezení podle platného jízdního řádu, včetně spojů do místních částí jako jsou například atraktivní lokality pro výlety v Lesnově nebo ve Zborné.

„Nepojedou pouze spoje v jízdním řádu označené poznámkou 'jezdí ve dnech školního vyučování',“ upozorňuje mluvčí jihlavské radnice Radovan Daněk.

Ohodnoť článek

Foto Fénixův Řád Rozzlobení mladí muži a mladé ženy

Štítky DPMJ, MHD, prázdniny, spoje, příroda, výlet, jarní prázdniny, Dopravní podnik města Jihlavy, Kraj Vysočina, Jihlava, Popice, Okrouhlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská MHD pojede o prázdninách jinak. Dopravní podnik reaguje na vyšší zájem o výlety do přírody | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.