Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

U Jihlavy se na přejezdu srazil vlak s autem, za dnešek je to už třetí kolize v republice

Na železničním přejezdu u Kostelce u Jihlavy se dnes dopoledne srazil vlak s automobilem. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Havárie ale přerušila provoz na trati mezi Kostelcem a Batelovem. ČTK to řekl mluvčí Správy železniční a dopravní cesty Marek Illiaš.

Od rána jde už o třetí kolizi auta s vlakem. Ta, která se stala na Náchodsku v Královéhradeckém kraji, si přitom vyžádala dva lidské životy, zemřeli lidé v autě. Rychlík do auta vrazil na trati z Jaroměře do České Skalice na nechráněném železničním přejezdu bez závor.

Zatím poslední nehoda u Kostelce u Jihlavy se stala po 10.hodině. Podle odhadů bude trať mimo provoz do 13 hodin. Dopravu cestujících zajišťují náhradní autobusové spoje.

Ráno se srazilo auto s vlakem také ve středních Čechách, a to mezi stanicemi Dobrovice - Mladá Boleslav hlavní nádraží. Rovněž tato havárie se obešla bez zranění.

Autoři | Foto www.cd.cz

Štítky Jihlava, Kostelec, havárie, Správa železniční dopravní cesty, Batelov, Královéhradecký kraj, okres Náchod, Jaroměř, Česká Skalice, Středočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Jihlavy se na přejezdu srazil vlak s autem, za dnešek je to už třetí kolize v republice | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.