Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Opravovaná křižovatka nedaleko jihlavského hřbitova už je zase průjezdná

Téměř týden trvala uzavírka křižovatky Žižkova – Rantířovská, která se nachází nedaleko ústředního hřbitova. Řidiči museli využít objízdnou trasu a v kombinaci s opravami ve Vrchlického ulici v této části Jihlavy velmi často vznikaly dlouhé kolony, a řidiči tak celý týden zažívali často perné chvíle.

Dnes odpoledne přišla pro řidiče dobrá zpráva. „Namalováno, hotovo! Zhotovitel bude za provozu dodělávat světelnou signalizaci a osvětlení přechodu, ale my už můžeme jezdit,“ sdělil dnes odpoledne na svém facebookovém profilu Petr Laštovička, náměstek jihlavské primátorky.

Úsek se řidičům otevřel o několik hodin dřív, než bylo původně v plánu. Lidé už tak mohou místem projíždět bez omezení. „Děkuji všem Jihlavákům za trpělivost!“ vyjádřil poděkování Laštovička.

V těchto dnech probíhá oprava Vrchlického ulice. Aby toho pro řidiče nebylo málo, tak z toho vyplývající omezení na sedm dní doplní uzavírka křižovatky ulic Rantířovská a Žižkova. Od 11. do 17. listopadu proběhne v rámci poslední fáze úprav v...

Ohodnoť článek

Foto Petr Laštovička / Facebook

Štítky Jihlava, Žižkov, hřbitov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Opravovaná křižovatka nedaleko jihlavského hřbitova už je zase průjezdná | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.