Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Vysočině zemřelo o prázdninách při nehodách 14 lidí. Je to o pět více než v loňském roce

Na Vysočině zemřelo při dopravních nehodách od začátku letošního července do 30. srpna 14 lidí, o pět víc než ve stejné době loňských prázdnin. Tragičtější byl srpen, kdy na Vysočině podle policejních statistik utrpělo smrtelná zranění na silnicích devět lidí. O něco méně než loni bylo v tomto kraji o letošních prázdninách zraněných.

Mezi Třeští a Čenkovem na Jihlavsku srazilo 18. srpna auto dva mladé chodce. Oba zemřeli, bylo jim 17 a 18 let. Policie následně uvedla, že pětadvacetiletému řidiči, který řídil opilý, hrozí až desetileté vězení.


Opilému řidiči, který u Čenkova usmrtil dva mladé lidi, hrozí desetiletý trest

Policie dnes obvinila pětadvacetiletého řidiče kvůli nedělní tragické nehodě, při které na Jihlavsku zemřeli dva mladíci. Muž, který řídil opilý, je obviněný z usmrcení z nedbalosti a trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až...

Další dva lidé zemřeli a šest bylo zraněno při nehodě čtyř vozidel, která se stala 26. srpna na hlavním tahu číslo 38 u Radostína na Havlíčkobrodsku. Střetly se tam dva osobní vozy, sanitka a tahač s návěsem.


Nehoda hned několika vozidel, která má fatální následky, se stala dnes ráno po půl osmé na silnici I/38 u Radostína na Havlíčkobrodsku. Dva lidé přišli o život, další tři se těžce zranili.

Poslední červencový den se stala tragédie v Humpolci. Osobní auto tam najelo do dětského kočárku, ve kterém se vezly dvě děti. Jedno zemřelo, druhé bylo vážně zraněné.


V Humpolci dnes ráno najelo osobní auto do dětského kočárku, ve kterém se vezly dvě děti. Dvouapůlletý chlapeček zemřel zemřelo, osmiletá holčička je ve vážném stavu v nemocnici.

Policie na Vysočině od začátku letošního července do 30. srpna zaznamenala 804 dopravních nehod, ve stejné době před rokem jich zadokumentovala o 27 víc, uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková. Při prázdninových nehodách na silnicích kraje bylo letos v tomto období těžce zraněno 19 lidí, o osm méně než před rokem. Lehce zraněných bylo 257, proti loňským prázdninám o 55 méně.

Autoři | Foto Drbna

Štítky prázdniny, úmrtí, nehoda, statistika, Kraj Vysočina, havárie, Třešť, okres Jihlava, Čenkov, okres Havlíčkův Brod, Radostín, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vysočině zemřelo o prázdninách při nehodách 14 lidí. Je to o pět více než v loňském roce | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.